[single_post_category_name]

A woman and her accessories

Til hverdag går jeg ret meget op i at se ordentlig ud – det ved I. Jeg elsker at klæde mig pænt på, for jeg synes altså, appearance siger ret meget om folk. Det siger ikke alt, slet ikke, men ser man pæn og smart ud, så har man det bare bedre med sig selv, og dagen bliver hurtigt lige det sjovere. Coco Chanel sagde engang: ”Everyday is a fashion show, and the world is your runway”. Coco var en klog kvinde, og jeg synes altså det gør hverdagen lidt sjovere, hvis man har hendes ord lidt i mente.

Men tøj er én ting, accessories er noget helt andet. Jeg elsker dem!! Det er virkelig accessories som er prikken over i’et i min verden!! Og jeg kan nok ikke se mig fri for at have på den pæne side af rigtig, rigtig mange accessories. Faktisk er der nok mange, der ville mene, jeg har alt for mange (men kan man det?!) Det forhindrer mig dog ikke i hele tiden at ville udvide min samling (jeg har jo også mange skuffer), og i sidste uge fik jeg derfor lidt nyt til samlingen – et super lækkert ur fra Skagen.  

skagen-3.jpg

Skagen har for nylig relanceret deres butik i København, og den er simpelthen blevet så fin og smuk. Så da jeg tilfældigt passerede den, talte udstillingen altså bare sådan til mig. 10 minutter (og et forsinket møde…) efter havde jeg beriget min ursamling med endnu et nyt smukt ur.

– A woman and her watches, you know!

Faktisk har jeg altid elsket urene fra Skagen. De er minimalistiske, i lækkert og tidsløst design, og så er de super trendy – lige præcis de ting, der karakteriserer et godt ur for mig. Derudover er jeg naturligvis også helt vild med, at det faktisk er dansk design (lidt patriotisk er man vel?). Selv om Skagen altid har været en favorit, så synes jeg, at de har udviklet sig virkelig positivt de seneste år. Brandet har ligesom relanceret sig selv, har fået en ansigtsløftning og er, om muligt, blevet endnu mere uimodståeligt. Jeg tænker faktisk, at jeg måske liiiige skulle forbi butikken igen. Man kan vel godt have det samme ur i to forskellige farver, ik?

skagen-2.jpg

Skagen urene og deres nye butik får i hvert fald den varmeste anbefaling herfra. I SKAL simpelthen kigge forbi butikken! Det eneste problem er så bare, at jeg nærmest dagligt går forbi butikken. Og det kunne altså godt udvikle sig til lidt af en farlig cocktail, hvis man, som mig, er en kvinde med en stor forkærlighed for lækre ure og smykker.

XX

Christiane

Psst.. Du kan tjekke alle de fine ure og smykker ud her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide