[single_post_category_name]

Enjoy The Little Things

Let’s face it. Kvinder og sko, er bare det perfekte match. Vi kvinder elsker sko, og vi kan ikke få nok af dem. Det er som om, at man altid mangler et par. Vi vil have dem i alle faconer, former og farver og et par til en hver anledning. Det er et umætteligt behov.
Her på redaktionen har vi fået øjnene op for Maruti. Det hele startede med, at Mette på redaktionen en dag havde et møde med en kunde. Hun lagde straks mærke til og komplimenterede kundens super fine sko, som var fra Maruti. Kunden fortalte, at hun med disse sko, havde det ligesom når man finder det perfekte par jeans, som bliver ens absolutte yndlings og man derved bare SKAL have dem alle de farver og print man kan få! Herefter viser hun os alle de fede print man kan få skoen i.

En unik sko

Marutis design er enkelt, men med moderne print og høj kvalitet af læder. Skoens design er drevet af passion for smukke sko og spændingen ved, at arbejde med nye materialer.
Maruti eksperimenterer hver sæson med forskellige teknikker til, at udvikle nye materialer og skabe deres egen trend. Men ikke nok med, at de er super flotte og specielle uden på, så er hver enkelt par sko helt unikke. Maruti arbejder nemlig med helt naturlige materialer og forskellige vasketeknikker, så ikke ét par er præcis det samme.

Maruti har én mission og den er meget enkel: De vil bare gerne lave smukke sko.

”Enjoy The Little Things” 

Mette fra redaktionen forelskede sig med det samme i de fine sko og undersøgte derfor skoproducenten til punkt og prikke. Jo mere hun undersøgte jo større fan blev hun!

Og fan af Maruti er en god ting at være. Skoproducenten har netop lanceret kampagnen ”Enjoy The Little Things”. På denne måde inspirerer de forbrugerene til, at værne om de små ting i livet, fordi små ting kan gøre den helt store forskel. 

Maruti har herved fundet 3 indflydelsesrige bloggere i Holland, Tyskland og Skandinavien, som skal finde de små ting i livet, som gør dem lykkelige. De tre deltagende bloggere skal fylde ”The Maruti Suitcase” med de ting, som gør dem glade.

Kufferten vil rejse fra producenten i Holland til Tyskland og endelig Danmark. Når kufferten når tilbage til Holland, vil Maruti forære kufferten til en Maruti-fan på Instagram. For at deltage i konkurrencen skal man på Instagram dele den ting som gør én glad med hashtagget #EnjoyTheLittleThings.

Mette fra redaktionen har allerede deltaget i konkurrencen og har selvfølgelig fået os andre med på den. Vil I også være med? Så skynd jer at uploade jeres billede på Instagram.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide