Autumn means spread the love and party

Selvom at vejret er gråt og kedeligt, betyder det ikke du behøver at være det! Efteråret er kun lige begyndt og Team ChriChri er allerede fyldt op med regnvejrsdage. What to do about it? Let’s party!

Vi ved godt, at der er et godt stykke tid til at julefrokostinvitationerne begynder, at dumpe ind ad døren, men her på redaktionen er vi allerede gået i gang med outfit-planlægningen! Hos ChriChri er vi enige om, at der ikke findes noget bedre end, at føle sig lækker og godt tilpas i det tøj man har på – specielt når der skal festes! Det er bare super vigtigt.

Vil man have et nyt og flot outfit til hver en julefrokost eller fest man skal til, kan det dog hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. År efter år er nærmest “mission impossible”, at holde udgifterne nede når vi går de festlige tider i møde og nærmer os november og december måned, specielt hvis man gerne vil se festlig og chic ud. Men i år er vi fortrøstningsfulde! 

Monki har netop lanceret kampagnen ”Autumn means party – and awesomeness”! Og det, er virkelig gode nyheder for os kvinder der gør en dyd ud af, at klæde os pænt på til fest, trods kedelige gråvejrsdage. Kollektionen består af glitter, glitter og mere glitter! Og ikke nok med det, så er det helt essentielle ved tøjet, at man føler sig RIGTIG godt tilpas i det.

Der venter os smukke kjoler, stilfulde bukser med vidde og lange flotte kimonoer i et glitrende metallisk look i den nye kollektion, så alle “Monki-fans”  kan glæde sig. 

Vi glæder os til, at sprede glitter til hver en fest og julefrokost vi skal til! 

“Empower dressing” with #Monkistyle og Team ChriChri.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og