You are the power

Mange kvinder har en passion for både sko, tasker og tøj. En HELT forståelig interesse! Men, ure står altså også højt på listen på ChriChri redaktionen!

For os er et ur ikke bare ”en tidsmåler”, det er et smykke! Seikos kollektion af dameure byder ALTID på klassiske og elegante ure – og nu har de gjort det igen! Deres nye kollektion består af tre smukke damemodeller. Serien har perlemorsskive med eller uden 11 diamanter og fås i stål med stållænke eller i gulddublé med hvid læderrem.

Men, bare fordi man gerne vil have et smukt ur behøver man ikke, at gå på kompromis med funktionaliteten. Nu er det nemlig slut med dødkedelige batteriskift – For ”lets face it” vi får det jo aldrig gjort!

Med Sportura Kinetic Lady er det nemlig dig selv der driver urværket! Med dette ur er det altså bevægelser der bliver omsat til elektrisk energi, via et genopladeligt batteri som sidder i uret, på denne måde skåner du altså også miljøet! (Win-Win)

Sporty og feminin på samme tid 

Maria fra redaktionen er en person der ALDRIG tager sit ur af. Hun sover med det, løber med det, går i bad med det! Så hun var klar på, at afprøve det nye ur. Og oplevelsen var succesfuld! 

Hun startede med, at løbe en tur med det. Da uret er drevet via bevægelse, tænkte hun, at dette var en god idé. Og det var det. Under løbeturen mærkede hun ikke uret og blev ikke generet at, at have det på.

Efter løbeturen trængte hun til et bad. Hun var en smule nervøs for, om uret nu kunne klare en tur under bruserne, men det kunne det!

Da dagen var omme, var hun spændt på om hvis hun nu sov med det og uret dermed ikke var i bevægelse i flere timer, om det så gik næste morgen. Det gjorde det! Gangreserven er ca.  6 måneder, det betyder at du kan lade uret ligge stille skuffen i op til 6 måneder og det vil stadigvæk gå.

Og så er det bare at vi spørger: Whats not to like!?

Darya Klishina

Maria er bestemt ikke den eneste sportsinteresserede som er vild med Seikos damekollektioner, især den nye.

I gennem flere år er Darya blevet kåret som Ruslands mest sexede kvindelige atlet, og selvom hun har fået utallige tilbud om at blive topmodel, og blevet inviteret til adskillige castings, er det sporten hun brænder for. Hun kan simpelthen ikke forestille sig et liv uden atletik.

”Min træning kommer i første række, og den bliver ikke rykket for, at jeg kan deltage i en fotosession.” Så da Seiko optog reklamefilm med Darya, foregik det på IMG Academy i Florida, hvor Darya træner hårdt for at blive en af verdens bedste længdespringere.

Seiko har været officiel tidtagningspartner ved flere af de events som Darya med succes har deltaget i. Seiko har været sponsor for Darya siden 2012, og gør deres bedste for at støtte hende, så hun kan fortsætte sin fremgang i de kommende år.

Kig forbi Seiko og bliv forelsket i de smukke ure!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og