5 grunde til at jeg handler hos Uniwatches

Når jeg har fri fra arbejde, har de fleste butikker lukket. Så jeg er helt vild med at internettet altid har åbent alle døgnets timer, og jeg nyder at få mine køb leveret direkte til døren. Der er en webshop, som jeg simpelthen er nødt til at dele med jer. Det er Uniwatches.

1. En flot og enkel webshop 
Uniwatches har en webshop som er flot, virkelig enkel og med de smukkeste dameure. Webshoppen er opbygget meget overskuelig og med en god opdeling, som hurtigt giver et overblik over deres ure, og præcis hvad jeg leder efter. Uniwatches tilpasser deres webshop til alle, ved at gøre den meget brugervenlig. De fremviser deres ure med nogle rigtig gode billeder, som gør det nemt at få et indtryk af urene, selvom jeg ikke kan se dem i virkeligheden. Du vil aldrig blive skuffet, når du modtager et ur fra Uniwatches, for jeg har kun oplevet at uret er helt som jeg havde forestillet mig. Det er noget jeg kan lide!

2. Imponerende udvalg af ure
Du finder adskillige designerure fra mange forskellige designere og med et hav af funktioner. Deres udvalg af ure er så imponerende, at du med sikkerhed finder noget der passer til din stil og dit behov. Det skal jo også lige siges, at Uniwatches sælger ikke kun dameure, så hvis du leder efter noget til din far, mand, kæreste eller kollega er der også masser af lækre herreure

3. Orginale ure
Jeg kan kun give alle mine ord på at Uniwatches kun handler med originale ure. De er  E – mærket, som gør at du kan have tillid og føle dig tryg ved at handle hos dem. De er gode mod sine kunder og kommer gerne med en forklaring på hvorfor deres ure er ægte og lidt om deres leverandører, hvis det er noget som du har lyst til at vide mere om.

4. Ure på tilbud
Hos Uniwatches kan du altid være sikker på at du handler til de bedste priser. Jeg synes det er så skønt at jeg altid kan føle mig sikker på at finde et ur til en god pris.

5. En kundeservice som er helt i top 
Hvis du har spørgsmål, så er Uniwatches rigtig gode til at vejlede og skabe en helt fantastisk dialog. De er hurtige til at give respons og sætter altid kunden i fokus. De holder dig opdateret omkring din ordre, har hurtig leveringstid og vigtigt at nævne at der er gratis fragt samt 90 dages fuldreturret.


Jeg har købt et lækkert Daniel Wellington dameur, og se her er det ikke bare smart? Jeg følger dagligt med på Uniwatches instagram (@Uniwatches), og jeg kan kun opfordre jer til at gøre det samme.

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450