Julegaven du gerne vil have under dit juletræ

Items

Tromborg Lip Gloss Pleasure, bestående af 4 naturlige farver.

Estelle&Thild Multi Action Facial Toner, 150 ml.

The Body Shop Frosted Plum Body Butter, 50 ml.

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elexir 30 ml.

Petite Affaires hårbånd i mørkeblå.

2 breve Hari te.

 

Vi elsker december! Julehyggen og gaveræsset er over os, og juleaften venter lige rundt om hjørnet. Hvis du ligesom os, mangler de sidste gaver til under træet, har vi her den helt perfekte julegave.

ChriChri har designet sin helt egen Goodiebox bestående af 6 nøje udvalgte produkter, som enhver kvinde må eje! De er simpelthen et must have! Årets julegave til din veninde, søster, mor eller dig selv, som ren selvforkælelse.

I vores Goodiebox finder du Lip Gloss Pleasure fra Tromborg. Denne palet indeholder 4 skønne naturlige farver, som er fugtgivende, skønne at bære og kan bruges hele året rundt! Lige til at have med i tasken!

Vores Goodiebox består også af en Multi Action Facial Toner fra Estelle & Thild. En toner, som passer til alle hudtyper og efterlader din hud opfriskende.

The Body Shop har sørget for pleje til resten af kroppen med Frosted Plum Body Butter, som sørger for huden er glat og blød. Perfekt pleje til huden fra top til tå!

Til håret har vi udvalgt Luxe Oil Reconstructive Elexir fra Wella SP. Olien tilfører håret glans og shine, og efterlader det silkeblødt. Vinterkulden kan være hård mod håret, Luxe Oil Reconstructive er derfor fantastisk for håret, og simpelthen et must have her i vinteren!

Som et ekstra pift, har vi udvalgt et mørkeblåt hårbånd fra Petite Affaires. En skøn detalje som kan pifte ethvert outfit op!

Til hyggen i de kolde vintermåneder vi går i møde, har vi udvalgt to skønne tebreve fra Hari te.

Vi elsker vores Goodiebox! En julegave, som vi selv ville blive glade for at finde under træet juleaften. 6 perfekte items samlet i én. Endnu bedre er, at hvis du benytter voucherkoden: ChriChri, er der en Mini Size Benefit They’re Real Mascara oveni!

Hele Goodieboxen sælges til kun 119,00 kr. pr. stk. men har en værdi af 676,00 kr. så du sparer altså 557,00 kr. Skynd dig ind og køb den perfekte julegave her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og