My Wishlist: Cecilie Honoré

Items

CPH Gold Bracelet fra Cecilia Brøgger, 2600 kr.

Jakke fra Asos, 744,67 kr.

Bh fra Asos, 191,49 kr.

Spænde fra Asos,  53,19 kr.

Sneakers fra Adidas Originals, 712,75 kr.

Løbetrøje fra TRACKS, 249 kr.

Spejl fra Shop ChriChri, 499 kr.

Striktrøje fra Steinum, 2100 kr.

December er over os og det samme er julegaveræset! Nogle gange kan det være rigtig svært at få lavet sig en ordentlig ønskeliste, selvom man føler man har 1000 ønsker. Derfor vil vi i løbet af december måned, dele vores ønsker med jer – så I kan lade jer inspirere til jeres egne ønskelister eller til de gaver, som I skal ud at købe. 

LÆS OGSÅ: My Wishlist: Maria Harmuth

Cecilie Honoré er en af ChriChris dygtige kommunikationspraktikanter – det er hende som sidder klar på tasterne med nyheder som at Mary-Kate Olson er blevet gift eller offentliggørelsen af Kim & Kanyes nyfødtes navn – og vi elsker det!

LÆS OGSÅ: My Wishlist: Julie Randazzo

Idag viser vi jer 8 af de ting, som Cecilie ønsker sig juleaften. På hendes ønskeliste finder du bl.a. lækre designer smykker (og behøver vi sige hvor vilde vi er med smykker?), tøj, og et smukt spejl fra vores helt egen shop – helt perfekt til hvis man skulle stå og beundre sine nye designer smykker og sit lækre nye outfit. Safe to say – we want it all!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være