Dem følger vi under modeugen! 

Som I nok har kunne mærke, varmer vi her på ChriChri op til en uge i “modens-tegn”. Fra næste uge er det nemlig Copenhagen Fashion Week. Vi kommer her på ChriChri til at tage jer med rundt om arrangementet, når vi hver dag giver jer en ny “modeuge guide” fra damer med god stil. Vi har selv fornøjelsen af at skulle med til en masse sjove arrangementer i løbet af ugen, og vi håber selvfølgelig, at I vil følge med på Instagram og Snapchat! Vi vil i hvert tilfælde gøre vores bedste, for at bringe modeugen direkte ind på jeres telefoner, samt hive jer med til alle arrangementer vi selv er en del af! 
Vi er nu dog langt fra de eneste der serverer modeugen i billeder og Snapchat videoer! Så her har vi samlet 5 danske “modebranche folk” der er hver at følge under modeugen!

Læs også: Personlig Modeuge Guide Maria Forsberg

1. Christiane Schamburg-Müller
…. Ja hvem ellers? Christiane er ud over at være chef på ChriChri en af de damer, der har travlest under modeugen. Hun er dog ferm på de sociale medie platforme, så mon ikke hun kommer til at give løbende backstage billeder fra sine mange arrangementer hele ugen? 

2. Kim Grenaa
Kim Grenaa er Kreativ Direktør på magasinet DANSK. Kim er både med på den danske og internationale modescene, og kan dermed fodre dig med alt fra Munthe til Lanvin. Ud over det er hans kreative sans for æstestik en stor del af hans Instergram profil, så dine øjne vil takke dig for følgerskabet! 

3. Modebloggeren Emilie Lilja
Emilie har et hav af titler på sig og med god grund. Den unge dame har nemlig susende travlt! Hun er dog dygtig til, at tage sine følgere med på tur, og tager dig med i sit arbejde som model, DJ og blogger. Så kan du lide fest, lækkert tøj og masser af fart over feltet er hun et must!

4. Szhirley
Szhirley er altid repræsenteret under modeugen og er ofte i tæt følgeskab med veninden Saseline Sørensen. De to ligger billeder op fra deres hyggelige uge fyldt med drinks, shows og ikke mindst fantastiske outfits! Pigerne giver den gas under modeugen, og ses ofte i farverige outfits ud over det sædvanelige! – Og det kan vi jo godt lide!!

5. Maria Barfod
Maria er DJ og stylist og går under kunsternavnet Fedty. Hendes Instagram er meget personlig, og herfra tager hun sine følgere med rundt på diverse spillejobs, modeshows og fester. Vi er sikker på, at Maria vil være repræsenteret til alle de sjoveste events i modeugen!

Læs også: 5 film alle mode elsker bør se!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og