[single_post_category_name]

Personlig modeuge guide:Model/DJ Emilie Lilja

Så er det imorgen modeugen for alvor går igang. Vi har klædt jer lidt på med to “modeuge guides” fra Maria Forsberg og Lina Rafn. Men inden vi er klar til at sparke modeugen ind, får I her en personlig guide fra den altid smukke Emilie Lilja.
Emilie arbejder både som model, DJ og blogger på EmilieLilja.dk. Hun har derfor rygende travlt under hele modeugen. Ikke desto mindre er den lækre “It-girl” måske en af de bedste til at fortælle os, hvor vi skal stå plantet med vores Gin og Tonic de næste dage! Læs med her: 

Hvad er det bedste ved CPH FW?

København er totalt i live! Folk er stressede, glade, spændt op til lir og hele tiden lidt halvfulde fordi de drikker champagne til hver arrangement, de går til – Det er fantastisk!

Hvilke brands inspirerer dig mest i dansk mode?

Ganni er klart mit favoritbrand – De har virkelig ramt min smag spot on og formår år efter år at udvikle sig, imponere og inspirere. Lige for tiden har jeg dog også et kæmpe crush på den nye kollektion fra Alecsander Rothschild – Den er SÅ fed!

Hvad skal du bruge mest tid på under modeugen?

Jeg har sindssyg mange spillejobs under modeugen, lige fra receptioner til shows og til afterparties så jeg er nok rigtig træt og søvnig mandag morgen ugen efter.

Hvilke shows skal du se/ Hvilke mærker skal du besøge?

Jeg når desværre ikke at se så mange, da jeg skal spille, men jeg skal klart se Lovechild og La La Berlin – De laver altid så fine shows. Så håber jeg at kunne nå ud på messen og sige hej og kigge lidt rundt.

Hvilket show glæder du dig mest til?

Lovechild. Fedty (DJ Maria Barfoed) laver altid mega sej musik som inspirerer mig, og Anne-Dorthe og hendes team i Lovechild gør altid deres show til noget særligt så det må man ikke gå glip af.

Hvilken fest vil du ikke gå glip af?

Scoop Models festen og Fashion Exclusive festen. Dem burde du heller ikke gå glip af.

Hvad har du altid med dig i tasken under FW?

Læbepomade, tyggegummi, solbriller (også selvom solen ikke skinner), høretelefoner, vingummi (man skal aldrig gå sukkerkold under modeugen) og mit USB stik med min musik.

Har du et godt/pinligt/sjovt minde fra tidligere modeuger?

Sidste sæson havde jeg den flotteste gulvlange blondekjole på, da jeg spillede til Stasias modeshow på D´Angleterre. Lige inden showstart skal jeg lige hurtigt på toilettet og småløber derhen – hvilket resulterer i, at jeg falder i kjolen og mine 1.78 cm ligger vandret midt på gulvet.. Jeg gav en stakkels tjener verdens største chok, men gudskelov var han den eneste der så det! Jeg var nok død af flovhed hvis det havde været ude foran publikum… Og denne sæson er jeg derfor ikke klædt i gulvlang.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide