[single_post_category_name]

Personlig modeuge guide: PR ansvarlig hos Fors Nome Maria Forsberg

Her på ChriChri er vi langsomt ved at være klar til Copenhagen Fashion Week. For at giver jer de bedste insider tips har vi spurgt 5 stilbevidste kvinder i modebranchen, hvordan deres modeuge skal løbe af stablen. 
Første dame i rækken er Designeren Maria Forsberg, der sammen med sin mor og søster har mærket Fors Nome! Fors Nomes fornemmeste mission er at inspirere folk til at vove mere i deres påklædning, og det afspejler designet da også i det nye brand. Læs med hvad Maria skal bruge sin modeuge på lige her:
 

Hvad er det bedste ved CPH Fashion Week?

At en folk i disse dage vover sig ud i en beklædning der er udenfor deres comfortzone eller normale tøjvalg. Med dette mener jeg, at der ses mange flere øjenfaldende klædte personer i København under CPH FW end der normalt ses i Københavns gader. Jeg synes det er så skønt, at se folk har tænkt en ekstra over deres påklædning og at de tør at se skøre og ekstravagante ud, da det for nogen muligvis er mere ”acceptabelt” når det nu er modeuge. Jeg ville ønske at alle dage var som under CPH FW, så vi kunne få noget mere farve i gadebilledet.

Hvilke brands inspirerer dig mest i dansk mode?

Barbara I Gongini – uden tvivl. Hun overrasker mig positivt hver gang hun leverer en ny kollektion.

Hvad skal du bruge mest tid på under modeugen?

Jeg skal selvfølgelige deltage i de shows jeg gerne vil se. Derudover har jeg og Sandra tænkt os at gå gaderne tynde iført vores nye SS16 kollektion, der kommer til salg på vores webshop i starten af marts.

Hvilke shows skal du se?

Jeg skal se Barbara I Gongini, Hjan København og muligvis Asger Juel Larsen.

Hvilket show glæder du dig mest til?

Barbara I Gongini. Jeg glæder mig som et lille barn til at være en del af hendes mørke univers. Hun er i mine øjne genial og super dygtig.

Hvilken fest vil du ikke gå glip af?

Generelt har jeg erfaret at Sunday Club holder de bedste fester under modeugen, så der vil jeg nok befinde mig mest – på dansegulvet. 

Hvad har du altid med dig i tasken under FW?

Først og fremmest min pung og mit pas, da jeg ikke har andet gyldigt ID, i en alder af 25 år, hvilket er åndssvagt – i know. Derudover har jeg altid mit Fors Nome visitkort, tyggegummi, solbriller og min iPhone oplader med.

Et særligt minde fra tidligere modeuger?

Jeg har heldigvis kun gode oplevelser i baggagen indtil videre. Men jeg er generelt et klodset menneske, så mon ikke jeg glider på isen på Rådhuspladsen i mine alt for høje Rick Owens støvler. Jeg satser på at København giver os grader så jeg ikke skal tænke over min gå-gang på isen. 
I kan følge Maria på instagram under navnet @maria_forsberg

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide