Personlig modeuge guide:Saseline Sørensen 

Modeugen begynder for alvor i dag, og vi glæder os til at skulle til de første shows og fester. Det gør vores skønne modedamer også, og her kan du læse hvad den smukke Saseline skal bruge sin modeuge på. Den altid velklædte fashionista giver gode “taskeråd” og minder os om, at den bedste accessories er vores bedste veninde!! Læs med nedenfor!

Hvad er det bedste ved CPH FW?

Jeg elsker den buzz, som er i KBH under Copenhagen Fashion Week. Det svært at forklare, men det er noget man mærker, når man er tilstede under shows, på gaden, og alle de forskellige mennesker som florer rundt fra shows, events og modehuse. Man kan mærke byen er i live på en hel anden måde, end normalt… Og ingen tvivl er CPHFW allerbedst om sommeren, hvor man kan suge den energi til sig, siddende på en café i solen og people-watch!!;)

Hvilke brands inspirerer dig mest i dansk mode?

Åh dem er der faktisk mange af. Det behøver ikke nødvendigvis være noget jeg selv ville gå med, men farver, snit og tonerne under et fashionshow er det som sætter stemningen, og om den kollektion, som vises på podiet går op i en højere enhed.  Men brands som Malene Birger, Vibskov,  Maikel Tawadros og Freja Djalsø er altid en oplevelse, fordi de tør lave tingene lidt anderledes 😉

LÆS OGSÅ: Personlig modeuge guide: Emilie Lilja

Hvad skal du bruge mest tid på under modeugen?

Jeg skal faktisk ikke til så mange shows i år som normalt. Med en lille baby, som stadig har jetlag og lever på Thailandsk klokkeslæt, og indkørsel i ny vuggestue, bliver jeg nødt til at begrænse det en del. Så jeg ser allerede frem til sommeren, hvor jeg skal se mange shows, og hvor Copenhagen Fashion Week for mig også er på sit allerbedste 😉

Hvilke shows skal du se/ Hvilke mærker skal du besøge?

Jeg skal se min dejlige venindes show STASIA, og så Henrik Vibskov, så har jeg nogle events og ugens bedste (syntes jeg) cocktail arrangement, ’The Reception’, hvor jeg får hilst og hygget med en masse dejlige venner og bekendte i branchen. Så tror jeg også at Szhirley og jeg napper en eftermiddag ude på CIFF, hvor de fleste brands er samlet et sted.

 Hvilket show glæder du dig mest til? 

Jamen, må indrømme der jo ikke er så mange shows for mig at se denne gang, som jeg gerne ville, men jeg ser altid frem til Stasias show. Jeg elsker gallakjoler, og syntes hendes kjoler bliver smukkere og smukkere

LÆS OGSÅ: Personlig modeuge guide: Lina Rafn

Hvilken fest vil du ikke gå glip af?

The reception – det er måske ikke lige en fest, men det bliver det sjovt nok altid for mig, haha! Kan du pludselig se en som står og danser ude på gulvet, er det helt sikkert mig!

Hvad har du altid med dig i tasken under FW?

I tasken har jeg altid min iPhone (for den er da uundværlig når der både skal instagrammes og laves billeder) og så har jeg en pudder, lipgloss og rouge. Men endnu vigtiger har jeg under armen min dejlige og trofaste partner in crime Szhirley. Det er en uge vi altid har sammen, og det er skønt at vi har vores små rutiner.

Har du et sjovt minde fra tidligere modeuger?

Hmmm, det svært lige at komme i tanke om et, men altså under modeugen er der altid rigtig meget champagne og knap så meget vand tilstede under diverse shows og events, og når man som jeg ikke drikker så ofte, så har jeg da fået drukket lidt for meget – lidt for tidligt – og haft min egen lille fest.. Men det har nu mere været sjovt, og heldigvis knap så pinligt…

LÆS OGSÅ: Modeugens vildeste fester: her skal du danse

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og