Team ChriChri Modeuge-dagbog: Tirsdag

Modeugens officielle start er egentlig først onsdag. Men vi tyvstartede den skønne uge allerede tirsdag aften, hvor Kopenhagen Fur holdt modeshow i Industrienshus, og præsenterede os for Imagine Talents. Her havde designstuderende fra hele verden, fortolket deres version af fremtidens pels looks. Vi ved holdningerne til pels er meget individuelle men ChriChri forsøger vi at dække alle modeugen aspekter. Efter showet bød arrangørerne på små chokolade- og nødde anretninger, som vi var vilde med. 

Gårdagens bedste oplevelse

I går var vi til et skønt modeshow i Industriens Hus – ’Imagine talent 2016’. Eventet var hosted af Oh! by Kopenhagen Fur. Vi giver jer her et uddrag af aftenens show.

Kopenhagen Fur havde allieret sig med særudvalgte designstuderende fra England, Frankrig, Japan, Kina, Korea, Rusland, Kasakhstan, Grækenland og selvfølgelig Danmark
De særudvalgte designere havde denne aften, fået mulighed for at vise sin egen enkeltstående kreation frem, til et særdeles begejstret publikum.

Se nogle af de fantastiske styles i galleriet herunder.

Aftenens bedste outfit

Aftenens outfit var virkelig svært at vælge, da netop dette show huser alle de bedst klædte fashionister på en gang. Vi har valgt lidt guf frem til jer! Er I mon enige ? 😉

Dagens sjovest højdepunk 

Sjovt og sjovt… Okay det var faktisk ikke særlig sjovt i øjeblikket, heldigvis endte det godt! Trods ok kendskab til modeugen, er ingen af os særlig strukturerede. Det var derfor til skræk og rædsel at kun Line stod på indgangslisten, da vi ankom til showet. Den søde vagt i døren forsikrede os dog om, at det ikke var noget problem, men en af os højst sandsynligt måtte stå op… ØV! Begge kom vi ind, og det viste sig at kommunikationen ikke havde været så gal alligevel, begge fik vi siddeplads og var to glade ‘modetrolde’ da vi var færdige!

Dagens Kikser

Udover overstående kikser fra vores side, må dagens ”mini”- kikser være showets goodiebags – Det var nemlig en imaginær goodiebag – WTF? Hvad blev der af små poser med cremer og andet spiseligt guf. Vi ved godt at alt er blevet digitaliseret, men gaver må godt forsætte med at være fysiske – Tak 😉

Dagens bedste snack

Der var champagne en masse, og da vi begge for en gang skyld var i god tid, nød vi mere end et enkelt glas 😉 Efter showet blev der uddelt små chokolade poser og blandede nødder. Imens kunne publikum beundre de fine pelskreationer på modelpodiet!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være