[single_post_category_name]

Så kom det ENDELIG !ChriChri loves NYX

I torsdags var vi til NYX Cosmetics opening store-in-store i Matas Fields. Der var fyldt med piger i alle aldre, som alle skulle se og købe deres favoritprodukter fra det mest googlede makeup brand i år. NYX er nemlig ikke et nyt, men kan nu ENDELIG fås i Danmark. Det blev grundlagt i Los Angeles i 1999 og er et undermærke til L’Oréal. NYX er især kendt for, at være elsket af blogger-verdenen på grund af den legende og kreative, samt intense stil, som sender tankerne i retning af The Kardashians og hele det beauty fænomen, som før har været en verden kun for make-up artister.

NYX omfavner i sit univers diversitet, og stræber efter autenticitet. NYX ønsker kun respekt mellem kvinder og deres glæde til makeup ved at lave luksus make-up til meget fordelagtige priser. Der er lige så stor vægt på ’Social’ som på ’Media’ i den måde NYX henvender sig til deres mange fans. Det er ingen hemmelighed, at vi på ChriChri-kontoret ikke er specielt ”prof”, når det kommer til makeup. Det kommer nok heller ikke som en overraskelse, at selvom vi elsker mode og skønhed, ikke selv ligner hverken en hel eller halv (eller kvart for den sags skyld) million til hverdag – men så igen, hvem gør egentlig også det? 

Derfor var det sjovt at se vores teenage-entusiasme på redaktionen, da vi fik tilsendt NYX nye produkter. Vi faldt næsten over hinanden i iveren efter at få lov at se og røre ved alt den farverige makeup der lå i den sorte pose. NYX har et virkelig stort sortimentet af produkter, og selvom vi på redaktionen langt fra fik det hele med, var vi ovenud tilfredse med udvalget!
Alderen på redaktionen svinger mellem start 20’erne til midt 30’erne. Det kunne midlertidigt ikke mærkes, da vi ved frokostbordet testede de sjove farver. ChriChri’s redaktionschef, Carina, sprang ud i en orange læbestift og trods det, at det farverige look normalt ikke er noget Carina gør det meget i, blev vi enige om, at det ikke var helt dumt. For hvorfor er det egentlig, at makeup skal være så konservativ? Over alt på Cat-walken ser vi farverige looks, der bryder med normen, så hvorfor ikke begynde at lege lidt med den kontroversielle make-up stil? NYX var dog, til vores endnu større glæde, meget andet end grøn læbestift og blå mascara. For hånden på hjertet, lige så sjovt som det kan være, så bliver en grøn læbestift nok aldrig en del af vores ”every-day” makeup kit. Ikke at vi ikke kan lide ideen, men vi måtte sande vores kompetencer, som makeup artister nok haltede lidt.
Derfor kastede vi os over de mange paletter og highlight produkter, som var mere i tråd med, hvad vores evner kunne række til. Og hold nu op, hvor vi blev dullet op! Vi fik skabt kindben vi ikke troede vi havde med deres Contour palette, som rummer alle farvetoner, En anden favorit var Contour on-the-go kit (Wonder Stick). Navnet ”Wonder Stick” er fuldt fortjent, for den udrettede små mirakler i vores ansigter! 

Christiane, som er yderst erfaren inden for makeup, havde lavet de bedste videoer, som vi brugte til inspiration. Vi gik all in på Kardashian og fyrede op for lip-liner og matte læbestifte, hvilket er lige i NYX ånd. Og selvom vi hverken er bloggere eller socialmedia- eksperter på ChriChri var NYX makeup nemt at bruge og af fantastisk kvalitet!

Vi var selvfølgelig med til åbningen af deres shop-in-shop i Matas Fields. En fantastisk dag med masser af glade damer!

xxx
Team ChriChri

 _________________

Vil du se mere til NYX Cosmetics beauty-univers, kan du følge dem på Instagram under navnet @nyxnordics & på deres Facebook lige her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide