[single_post_category_name]

 Modeuge Guide: PR manager MuntheBetina Ask

PERSONLIG MODEUGE GUIDE FRA BETINA ASK

Betina Ask er den sidste i rækken af fine damer med personlig stil. Betina er en del af Munthes PR Team og er derfor repræsenteret ved mange shows og events under modeugen. Her kan i læse nærmere om, hvad den unge PR manager skal bruge sin uge på, og ikke mindst hvad hun glæder sig mest til. 

Hvad er det bedste ved CPH FW?

Uden tvivl stemningen! Der er så meget energi, inspiration og æstetik samlet på ét sted, og man kan virkelig mærke, at der er en speciel ’vibe’ i København i løbet af disse dage. Den mængde inspiration jeg får ved at være til shows er heller ikke sammenlignelig med noget andet – og så elsker jeg at mange tør vove sig ud i meget mere opsigtsvækkende outfits under modeugen! 

Hvilke brands inspirerer dig mest i dansk mode?

Der er mange at vælge i mellem, for jeg synes virkelig, at de danske brands gør det godt! Jeg er dog meget inspireret af Freya Dalsjø, som gang på gang formår at overraske med de vildeste kreationer, som bare passer perfekt ind i hendes unikke univers. Derudover er jeg enormt inspireret af MUNTHE, som jeg synes har gennemgået en virkelig stor udvikling siden navneskiftet. Kollektionerne er så gennemførte og detaljerige, og der sker meget med udtrykket fra sæson til sæson – så jeg glæder mig helt vildt til at se hvad fremtiden bringer!

Hvad skal du bruge mest tid på under modeugen?

Jeg skal primært rundt til de forskellige shows og events, og så kommer jeg nok heller ikke til at kunne holde mig helt fra messerne. Men jeg har da også planlagt et par møder med dem, som jeg ikke ser i København til hverdag, så jeg kommer også til løbende at befinde mig på min sædvanlige plads i showroomet. Dernæst lancerer jeg inden længe to nye plakater for ’Betina Ask Designs’, så jeg skal nok bruge en aften eller to på at få styr på de sidste detaljer hvad dét angår.

 Hvilke shows skal du se/ Hvilke mærker skal du besøge?

Jeg har indtil videre set Jesper Høvring, Lala Berlin og Stasia. De næste par dage skal jeg bl.a. se Maikel Tawadros, Freya Dalsjø og Lovechild 1979 – og så skal jeg se nærmere på et par andre brands til enkelte events.

 Hvilket show glæder du dig mest til?

Jeg glæder mig til meget til at se Freya Dalsjø og Lovechild 1979.  

Hvilken fest vil du ikke gå glip af?

Der er jo mange gode fester under modeugen, men jeg er som regel ret udmattet efter en lang arbejdsdag, så det er ikke altid jeg tager til dem, selvom det er fristende. Mén jeg regner nu alligevel med at kigge forbi Soullands fest i morgen!

Hvad har du altid med dig i tasken under FW?

Min iPhone, oplader, visitkort, makeuptaske, to-go tørshampoo fra Colab og min uundværlige Carmex læbepomdade.

Har du et godt minde fra tidligere modeuger?

Det var dog et rigtig godt og mærkværdigt minde, da jeg under modeugen sidste vinter (hvor jeg arbejde for Carré Jewellery) fik æren af at vise vores kollektion frem til H.K.H. Kronprinsesse Mary til The Jewellery Room.
    

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide