[single_post_category_name]

Team ChriChri modeuge-dagbog:torsdag

Hermed torsdagens modeuge dagbog fra Team ChriChri, som har budt på massere af shows, events og vores egen modeugefest i samarbejde med Les Deux. Vi har igen haft fuldt fart på, og mangler stadig en del af vores skønhedssøvn, men vi nyder hvert et øjeblik!

Dagens bedste oplevelse

Team ChriChri mødtes torsdag morgen på vores ”nye kontor” Café Funder. Cafeen har med sin yderst ideelle placering lige ved Københavns Rådhus dannet vores hjem under modeugen. Den daglige chokoladecroissant med tilhørende Café latte blev nydt til fulde efter en travl onsdag. Halvdelen af mode-teamet havde været et smut forbi Euroman X Eurowoman fest på baren Sallotto42 aftenen før, så nogen var mere friske end andre. Line nåede også forbi Wood Wood butikken, hvor der i modeugens anledning var sørget for musik og vodka/istée (ja den var ny) til de mange glade kunder. Vi fortsatte efter dagens arbejde ud på modemessen CIFF, for at se på nogle af de fine messestande og for at besøge nogle af vores yndlingsmærker. Aftenen blev for Lines vedkommende sluttet af på Thorvaldsens Museum, hvor Baum und Pferdsgarden afholdte det fineste show i meget æstetiske omgivelser. Charlotte var derimod senere repræsentant for Team ChriChri ved Les Deux x ChriChri fest på NOHO i Kødbyen. Her var der rosé i lange baner, da IAMrosé havde været så søde at stille op med 150 flasker til aftenens arrangement. 

8.jpg10.jpg

15.jpg

Dagens bedste outfits

Dagen bød som altid på lækre modefolk i fine klæder. Især hos Baum und Pferdgarten var kreativiteten i top. Udover dette, så alle I dejlige ChriChri piger på NOHO skønne ud! Tak fordi I kom :-*

Dagens sjovest højdepunkt

Dagen skulle have startet på CIFF. Planerne blev midlertidigt ændret lidt i panik, da det gik op for os, at der ikke er 24 timer i døgnet 😉 Derfor måtte CIFF udskydes til senere. Længe leve god planlægning og pressede tidsplaner!

3.jpg

Dagens Kikser

Vi på team ChriChri har disse dage haft svært ved at vurdere, hvad der ”Need to have” og hvad der er “nice to have” med rundt til de forskellige events. Vi er dog blevet klogere, og har måtte undlade unødvendige blokke, computere, Ipads osv. i løbet af ugen, da vi til tider har lignet nogen der havde pakket til en weekend, hvert sted vi nåede frem.

6.jpg
5.jpg

Dagens bedste snack – Dagens Festligheder

Den bedste snack (udover vores dejlige start-croissant) må siges at være den nye kombination af økologisk iste og vodka. Det smagte frisk og sendte tankerne i retning af sommer. Charlotte indtog også gårsdagens snack i flydende form af IAMRosé. 

12674245_10208706521642345_1024770604_n.jpg

Dette var torsdagens modeuge opdatering fra os – we need sleep!

xxx

Team ChriChri

 

%MCEPASTEBIN%

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide