Team ChriChri Modeuge-dagbog: Onsdag

København er disse dage fyldt med mode glade mennesker fra hele verden, der alle deler begejstringen for de mange modeshows og fantastiske events. Team ChriChri var igen i går ude og se nemmere på de mange festligheder. Her får I et lille indblik i onsdagens arrangementer. Det var en fantastisk dag, med både sjove og meget smukke oplevelser. 

Traditionen tro, åbnede det amerikanske ejede brand Tommy Hilfiger – Copenhagen Fashion Week med et brunch-event i deres showroom og her startede vi vores onsdag ud. Brunchen var en overflod af lækkerier – skyer på dåse, ingefærshots, lækre blåbærmuffins, müslibarer, juice, kaffe og meget meget mere. Det var en dejlig afslappet morgen med søde mennesker i lækre omgivelser. 
Eftermiddagen stod på modeshows. Første var Jesper Høvrings i de smukke omgivelser på D’Angleterre. Showet trak som altid en horde af kendte kvinder såsom Kronprinsesse Mary, Ellen Hillingsøe, Medina, vores egen boss lady Christiane og mange mange flere. Showet bestod af kæmpe prinsesseskrud, buksedragte, og jakkesæt.

 

Andet show var Lala Berlin på Rådhuset. Showet var et miks af feminint og råt, med tryk på råt. Modellerne var iført netstrømper, sneakers, caps og de fleste udstyret med piercinger. Slutteligt endte showet med, at alle kunne træde op på catwalken og tage billeder af modellerne.


Aftenens sidste event var The Walt Disney Company Nordic Fashion Event på Kalvebod Brygge. 
Eventet var eventyrlig, drømmende og meget smukt og de største Disney karakterer var levendegjort af smukke modeller. Ta’ selv herlighederne bestod af mickeyburger, de lækreste cupcakes og ikke mindst cocktails opkaldt efter Walt Disney film. Vi var særdeles glade for Starwars – cocktailen 😉

12650329_1085324631518238_208141219_n.jpg
(1)

Vi takker af for i dag, og glæder os til at opdatere jer igen i morgen 🙂

xxx

Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og