Go Shoe Hunting på ellos.dk og vind sko fra Sarah Jessica Parker!

Elsker du også de 3 S’er: Sarah, Shoes & Spring lige så højt som os? Så har vi en super dejlig nyhed vi kan dele med dig! På Ellos kan du vinde de smukkeste eksklusive Sarah Jessica Parker sko til at gå og danse foråret ind i!

Ellos kører lige nu en fantastisk konkurrence hvor du kan vinde eksklusive sko fra Sarah Jessica Parker, sko dronningen herself! Konkurrencen foregår som en sko-skatte jagt på Ellos.dk.

___________

Konkurrencen løber fra mandag d. 28. marts til og med
søndag d.  3. april 2016.
___________

Sådan deltager du
Du skal gå ind på Ellos.dk og her starter skattejagten, du skal ”shoe hunte” det vil sige lede efter lodder. Der er 7 lodder og hvert lod udgør et unik par sko. Et lod ser sådan her ud, med tallet 1-7.

Når du finder et lod skal du aktivere loddet ved at klikke på det og deltage. Allerede ved aktivering af det 1. lod deltager du om de lækre sko fra Sarah Jessica Parker – men jo flere lodder du aktiverer, ja jo større er chancen for at vinde. Når du har fundet et lod, vil der være ledetråd til hvor næste lod gemmer sig. 

Vi ønsker dig Happy Shoe Hunting! #EllosShoeHunt

 

XXX
Team ChriChri

 

____________

Konkurrence regler hos EllosPræmien kan ikke konverteres til andre størrelser, kontanter eller produkter på ellos.dk. Der tages forbehold for fejl og mangler.Vinderne får direkte besked via mail senest onsdag den 6. april 2016 – konkurrenceperioden er fra den 28/3 til den 3/4 2016.Ved deltagelse i konkurrencen giver vinderen samtidig lov til, at Ellos kan offentliggøre vindernavnet på mylife_ellos.dk samt Ellos’ danske Facebook side.Ellos står for forsendelse af skoene til vinderen og udgifter knyttet til dette – dog kun i Danmark.Da der er tale om en konkurrencegave, gør vi opmærksom på, at eventuelle reklamationer skal sendes direkte til producenten. Ellos forbeholder sig ret til at udvælge én anden vinder i det tilfælde, at der ikke responderes på vinder bekræftelsesmailen inden for 1 måned fra afsendelse.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være