Stjæl stilen: Sofisticated sexy fra inderst til yderst!

Items

BH fra PrimaDonna, 719,95 kr.

Jumpsuit fra Weekday, 575 kr.

Totebag fra Rut&Circle, 399 kr.

Pumps fra NLY Shoes, 379 kr.

Solbriller fra Le Specs, 549 kr.

Armbånd fra Pieces, 59 kr.

Armbånd fra Pieces, 99 kr. 

Til arbejdet, byturen eller shoppingturen. Vi elsker at se sofistikerede ud, samtidig med at vi også kan føle os lækre, fra inderst til yderst!

Vi har her fundet et outfit frem, som du simpelthen ikke kan gå galt i byen med. Det er super stilet, sofistikeret og sexet på samme tid – da det mixer det stilsikre sorte, med de smukke gyldne accessories og friske røde pumps. Den smukke BH fra PrimaDonna er virkelig prikken over i’et her, da den fuldender en række af små items, som er med til at pifte outfittet op, fra inderst til yderst.

LÆS OGSÅ: 10 tasker & solbriller vi gerne vil klikke hjem!

Der er ingen tvivl om at en lækker BH, kan få os kvinder til at føle os lige en tand lækrere end normalt. Især når den sidder godt og føles behagelig samtidig.

En smuk BH er nærmest vores egen lille hemmelighed – det er selvforkælelse, som kun vi kvinder forstår. Og vi har derfor valgt denne PrimaDonna BH til dette outfit, da den både er smuk, behagelig og i den lækreste kvalitet. Vi er fans!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og