10 tasker & solbriller vi gerne vil klikke hjem!

Items

Stoftaske fra Ellos Accessories, 199 kr.

Skindtaske fra Ellos Accessories, 1199 kr.

Shopper fra Esprit Acc, 299 kr.

Taske fra Ellos Accessories, 499 kr.

Weekendtaske fra DAY, 499 kr.

Computertaske fra Hunkydory, 1199 kr.

Solbriller fra Ray-Ban, 1299 kr.

Solbriller fra DKNY, 1299 kr.

Solbriller fra Ellos Collection, 129 kr.

Solbriller fra Ellos Collection, 129 kr.

I denne uge samarbejder Team ChriChri helt eksklusivt med Ellos.dk for at forkæle vores skønne læsere. Vi har tidligere på ugen vist jer ChriChri’s 30 favoritter og skudt en lækker konkurrence i gang om et gavekort på 1.500 kr.!

I dag kigger vi på alle de lækre tasker og solbriller, som vi her på redaktionen rigtig godt kunne tænke os at klikke hjem.

Det er især nu, hvor solen titter frem, at lysten til at tage ud og opleve i det gode vejr dukker op. Og hertil er en god solbrille og taske, selvfølgelig uundværlig! (psst. husk, at du kan benytte vores rabatkode, som udløber på søndag – læs mere nedenfor)

LÆS OGSÅ: Bliv forårsklar: Få rabat og se Team ChriChris favoritter på Ellos.dk

Koden gælder på alle køb over 500 kr. og giver dig 100 kr. i rabat ved køb af produkter inden for alle kategorier (undtagen elektronik/elektriske varer/tilbehør samt rejser).

______ 

Rabatkoden er: 335451
Og gælder t.o.m d. 17. april 2016

______

 

Kan indeholde affiliate links.

_________
Vilkår
100 kr. i rabat på nybestilling over 500 kr hos Ellos. Koden gælder max. én gang/kundenr., til og med 17. april 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med “Gæstedesigner”/”design by”, elektronik/elektriske varer/tilbehør samt rejser. Rabatten fratrækkes automatisk i kassen og gælder når du køber og beholder varer for mindste bestillingsbeløb.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og