POPUPSHOP: En damekollektion med fokus på design og bæredygtighed

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker at shoppe, og nu kan vi også shoppe med god samvittighed. Økologi og bæredygtighed er blevet det nye sort, men alligevel er det de færreste brands som er særligt gennemsigtige i deres værdikæde. Derfor fortjener brandet POPUPSHOP lidt ekstra opmærksomhed!

Måske kender du allerede brandet, måske gør du ikke. Men her på redaktionen er vi vilde med tanken om, at fylde vores garderobe med miljøvenlige materialer! Den lille virksomhed POPUPSHOP er miljøvenlige både i forhold til produktionen af deres materialer og den efterfølgende bearbejdning. Derudover er deres bomuld 100 % økologisk og alle prints er GOTS certificeret!

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter her, men der er stadigvæk massere af andre styles på deres hjemmeside, som vi sukker lidt over!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet