[single_post_category_name]

Diamonds are our BFF! 

Marilyn Monroe synger ”Diamonds are a girl’s best friend”, og ja – vi er vilde med smykker, og vi er vilde med at have et helt sortiment, vi kan vælge fra hver eneste dag og til enhver lejlighed, men nu behøver du ikke længere at have et (eller flere) bugnende smykkeskrin!

DYRBERG/KERN har netop lanceret deres nyeste kollektion COMPLIMENTS, og det er intet mindre end genialt. Nu har du nemlig mulighed for at sammensætte din ring, så den afspejler lige præcis dit humør, din stil og din personlighed. Ringen laves i både sølv, guld, rosa guld og Gun Metal finish, så hvad enten du går efter et romantisk eller råt look, kan du style dine fingre på mange forskellige måder – det er kun fantasien, der sætter grænser!
Konceptet går ud på, at du kan skrue den øverste del af ringen af og skifte den ud, som du har lyst til og med mere end 60 forskellige toppings at vælge i mellem, er COMPLIMENTS det essentielle smykke uanset lejlighed og humør! Hvis du om torsdagen ønsker et klassisk, romantisk look, fordi du skal til en vigtig forretningsmiddag, men fredag aften har du planlagt en girls night out med veninderne og vil gerne give et mere ekstravagant indtryk, kan du blot skifte ringens topping – uden at skulle have femten forskellige fingerringe liggende! Udover at ringene er smukke og unikke, repræsenterer hver enkelt topping et kompliment og indeholder en helt særlig mening og indsigt, hvilket giver dig en følelse af at bære et smykke, der symboliserer en indre værdi i dig.

Vi er utvivlsomt solgt til stanglakrids og kan slet ikke vælge, hvilke toppings vi synes bedst om… Enige bliver vi i hvert fald ikke, for vi er hver især unikke, og det samme er vores smykker!

Find dine favoritter her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide