RentAtrend: Du behøver ikke længere blot at drømme om dit “favourite designer item of all times”

Det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder er vilde med tøj og tilbehør – og det gælder også de eksklusive designer items.
Er man både glad for luksusvarer og har en tendens til at lade sig rive med sæson efter sæson, når trenden skifter, kan det hurtigt ende med, at man har meget tøj liggende i bunden af klædeskabet, hvor det bare samler støv.

Det scenarie håber 22-årige Laura Thomsen dog, at hun kan lave om på. Hun er iværksætter og medstifter af RentAtrend, som er en online markedsplads, hvor private kan både udleje og leje og søge efter eksklusive beklædningsgenstande til enhver begivenhed. Vi har alle stiftet bekendtskab med deleøkonomi. Det er det hotteste lige nu, og man kan faktisk ikke undgå at have hørt om Airbnb og GoMore, som begge har haft stor succes. Så hvorfor skal tøjdeling ikke også blive en kæmpesucces? Passion, ambition og drive er der i hvert fald nok af.

LÆS OGSÅ: 7 fund med lækre mønstre til under 500 kroner

Uanset om du mangler en kjole i anledning af, at du er inviteret til et bryllup i løbet af sommeren, om du er på jagt efter en ny taske til hver eneste dag i modeugen eller du måske blot mangler en vinterjakke for en periode, så kan du ved hjælp af RentAtrend få adgang til alle disse eksklusive items til en lejepris i stedet for at skulle investere i alting selv, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis du er tilbøjelig til at kaste din kærlighed på de dyreste designere.

Eksempelvis kan du på RentAtrend leje en Chanel taske fra 80 kr. pr. dag eller en Malene Birger kjole fra 40 kr. pr. dag, så du kan altså ret hurtigt spare rigtig mange penge på at leje et stykke tøj, et smykke eller en lækker designertaske, som du måske alligevel kun ville bruge en enkelt gang til en enkelt lejlighed.

LÆS OGSÅ: Cannes Film Festival 2016: The Red Carpet

Hele formålet med RentAtrend er at hjælpe brugerne til at tjene penge på deres garderober ved at udleje og leje designer tøj- og accessories – det kan enten være kortvarigt eller over en længere. Mange af os køber nye kjoler hver gang vi skal til fest, fordi “vi ikke kan komme i den samme kjole igen”, og efterfølgende kan vores veninder muligvis låne dem, men hvorfor ikke gribe muligheden for at leje dem ud til andre, der befinder sig i præcis samme situation, som vi selv stod i, før vi købte de nye kjoler? Samtidig er RentAtrend også en miljørigtig løsning, der gør op med “køb/smid ud”-tendensen, som i høj grad kendetegner verdenen i dag, da man ved at udleje/leje tøj sparer på alle de ressourcer, der bruges hver eneste gang, der skal produceres nyt tøj. 

Besøg RentAtrend her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og