[single_post_category_name]

Guide: Vælg den rette bikini til din kropsform

Så er det snart bikini-season ladies, og om du skal ud at rejse sydpå eller ej, så er der altid en god undskyldning for at købe en ny bikini! Det er lidt ligesom, når du køber nyt træningsgear for at motivere dig selv ned i fitness centeret, så får du også ekstra meget lyst til at tage på stranden, når du kan flashe din krop i din nye lækre bikini!

Men det kan godt være en jungle at finde ud af, hvilken bikini som egentlig klæder dig og som gør noget godt for dine kvindelige former! Vi har fundet nogle fine bikinier frem til dig og netop din kropsform. Og husk piger – en krop i bikini er bare en krop i bikini, så bær den med stolthed 😉

Til dig med en stor, bred og/eller fyldig bagdel:

Undgå at vælge nogle iøjnefaldende bikinitrusser som er meget spraglede, mønstrede eller skrigende i farven, så fokus ikke falder på din numse. Vælg i stedet en bred bikinitrusse som dækker hele din fyldige bagdel, og som ikke deler den i de berygtede fire balder! Det er en god idé at vælge en trusse i en mørk eller sort farve eller som har lodrette striber eller mønster langs dine hofter, det får nemlig din numse til at syne smallere!

1. Sort og blå mønstret bikinitrusse fra Ellos til 149 kr.

2. Sort og hvid mønstret bikinitrusse i boxermodel fra Ellos til 149 kr.

3. Sort bikinitrusse fra Change til 225 kr.

4. Navy bred bikinitrusse fra ASOS til 206 kr.

Til dig med drillende maveskind:

Højtaljede bikinitrusser er vejen frem! De skjuler din mave lidt bedre, og så er de lige nu højeste mode (win-win!!!). Ellers kan du altid hoppe i en lækker badedragt eller en spraglet bikinitop, som flytter fokus fra din mave til dine bryster. Skal du gå en tur langs stranden eller gå på jagt efter en lækker softice, så smid en sommerlig og tynd kimono over eller en sarong om hofterne, så ser du samtidigt super fashionable ud! Har du i stedet et par håndtag som driller, så sørg for at vælge en mørk / sort badedragt eller et par mørke/sorte højtaljede bikinitrusser – sort slanker jo!

1. Sort højtaljet mesh bikinitrusse fra Forever21 til 105 kr.

2. Sort shapewear badedragt fra H&M til 249 kr.

3. Mønstret sarong fra H&M til 79,90 kr.

4. Lyserød højtaljet bikinitrusse fra ASOS til 109 kr.

 

LÆS OGSÅ: Bikinikrop? Har du det godt i & med din krop?

Til dig med en fyldig og stor barm:

Trekantsbikini’er er et no-go, hvis du vil holde styr på sagerne! Vælg i stedet for en bikini med støtte og tykke stropper eller bøjle, så du får noget støtte og føler dig tilpas – f.eks. en bikini med ’halterneck’, så du får et godt løft. Det hjælper helt sikkert også mod tyngdekræften 😉 Der er ikke noget værre end at vende sig på håndklædet og føle, at babselutte kigger lidt for meget frem. Sørg samtidig for ikke at vælge en alt for lille bikinitrusse, da din barm vil syne endnu større, og vælg det omvendte af en kvinde med en fyldig bagdel – en top i sorte/mørke nuancer og mix-match måske en bikinitrusse i mange farver eller spraglet mønster, så du flytter fokus lidt ned på din bagdel også.

1. Vatteret sort bikini med bøjle fra H&M til 129 kr.

2. Rød halterneck bikinitop fra ASOS til 240 kr.

3. Emerald bikinitop fra ASOS til 217,50 kr.

4. Sort halterneck bikini top fra ASOS til 195,50 kr.

Til dig med en lille barm:

Yay, trekantsbikinier!!! Det er den type bikini som passer aller bedst til små bryster, og som er super nem at finde. Der findes et HAV af lækre modeller 🙂 Vælg gerne en bikinitop i lyse farver eller med blonder, flæser eller andet, så din barm synes større! Du kan også sagtens vælge en bikini helt uden stropper, da den sidder meget bedre på plads, når du svømmer rundt og plasker i vandet, end hvis du havde en stor barm.

1. Blomstret bikinitop med push-up effekt fra H&M til 129 kr.

2. Koralfarvet bikinitop med flæser fra Nelly til 149 kr.

3. Babyblå bikinitop fra Forever21 til 98 kr.

4. Mesh bikinitop fra Forever21 til 98 kr.

 

LÆS OGSÅ: Klæd dig på til en dag på stranden

Til dig med korte og/eller gode lårbasser:

Vælg en bikinitrusse med bindebånd eller høj skæring, så dine ben virker længere. En højtaljet bikinitrusse er også good-to-go, da dine ben vil virke som om, at de starter fra taljen 😉

1. Stripet højtaljet bikinitrusse fra ASOS til 195,95 kr.

4. Lys blomstret tietanga bikinitrusse fra H&M til 49,95 kr.

3. Sort tietanga bikinitrusse fra ASOS til 141,50 kr.

4. Lyseblå skinnende lace-up bikinitrusse fra Forever21 til 112 kr.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide