[single_post_category_name]

Derfor skal du shoppe-amok lige nu! 

Du har måske lagt mærke til, at vores webshop Shop ChriChri bugner med tilbud i øjeblikket og at tingene derinde hurtigt sælger ud? Måske har du endda også fanget vores hints om, at vi gør plads til noget helt nyt, for det er nemlig det vi gør.  

Her bag kulissen kan vi love dig for, at der bliver okset og svedt, for at få vores lille hemmelighed klar til dig. Og vi kan næsten ikke vente med at afsløre, hvad vi arbejder på (for let’s face it – vi er en redaktion fyldt med tøser, som ikke bryder os om at holde på god sladder).

Tilbudsfest
Vi kan godt afsløre at vi lige nu er ved at få tømt rigtig godt ud af vores lager – og i den forbindelse er priserne i bund og kunde-fordelene mange! De sidste par uger har vores Shop ChriChri newsletter subscribers haft fornøjelsen af intet mindre end rabatkoder, gavekort og fri fragt. Skal du nå at være med i tilbudsfesten? Så er det nu, du skal slå til – for det går altså rigtig stærkt – og stort set alle produkterne kommer ikke på lager igen! 

Her kan du se nogle af ugens favoritter, som ryger rigtig hurtigt for tiden:

Fra Bolig-kategorien

1. Bogstavkopper, 39 kr. / 2. Guldbestik, fra 39 kr. / 3. Kanvas opbevaringsposer, 129 kr. / 4. Dyrepudebetræk, 49 kr. / 5. Marokkanske tæpper 1.399 kr.


Fra Fashion-kategorien

1. Hue i merinould, 59 kr. / 2. Solbriller, 99 kr. / 3. Øreringe med stav, 129 kr. / 4. Sommerkjole, 79 kr. / 5. T-shirt med print, 79 kr.


Sæt kryds i kalenderen

Vi synes du skal sætte kryds i kalenderen d. 15. august – da det nemlig er her vores søde hemmelighed går i luften! Vil du være først til at få nyhederne? Så tilmeld dig Shop ChriChri’s newsletter og modtag samtidig et gavekort på 100 kr.!

Du kan også allerede fra næste uge af følge vores hemmelighed på de sociale medier – så hold godt øje med @chrichridk på Instagram for mere information. 

Vi glæder os sådan helt ned i maven til at vise det frem for jer.

XXX
Shop Teamet

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide