Læs om ChriChri redaktionens tøjvaner

Tøjkriseeeeee – vi kender det alle sammen! Det ville være en del nemmere at være mand nogle gange, så skulle man bare bestemme sig for skjorte eller t-shirt – men så let slipper vi kvinder ikke 😉 Hvad gør vi på redaktionen, når tøjkrisen rammer? Læs om vores ‘first world problems’ lige her.

Maria:

Står jeg og skal til den helt store fest, et bryllup, en fødselsdag eller ligende, så har jeg det med ikke at kunne bestemme mig. Jeg møder for det meste altid op i noget nyt – en kjole, en top, bukser, you name it. Men i ugen op til, har jeg gerne byttet og købt op til flere items. Som min kæreste siger:” Det er en ustruktureret og stressende periode” – haha! og jo, det har han vel tildels ret i. Heldigvis ender jeg altid med det perfekte outfit, og gerne to timer inden arrangementet.

Cecilie:

Jeg er desværre lidt en del af køb-og-smid-ud-kulturen, når det kommer til tøj. Af en eller anden grund så skal jeg kun gå med et stykke tøj 3-4 gange, før jeg ikke føler mig toplækker i det længere.  Jeg er flov over at indrømme det, men jeg bryder mig ikke om at blive set i den samme kjole for mange gange i byen. (Det hænder dog alligevel – man har vel ikke et pengetræ i haven) Det skal lige siges, at jeg ikke bare smider tøjet ud… Enten sælger jeg det, eller også giver jeg det til Røde Kors eller H&M concious. Anyways – hver gang jeg skal til fest, har jeg en tendens til at gå ud og shoppe helt nyt tøj. Dumt, dumt, dumt! Jeg ved det godt. Jeg burde tænke noget mere på miljøet og min egen økonomi!

Carola:

Hvordan kan det blive ved med at så svært? Altså at finde ud af, hvad man skal have på, når man skal ud? Tøjkrisen ligger altid og lurer, når jeg skal vælge outfit til en aften ude – og det er alt andet end morsomt. Men efterhånden har jeg lært, hvad jeg synes, der er vigtigt, når jeg skal vælge tøj. Det skal passe til mit humør, og til det jeg skal på den pågældende aften og aller vitigst – jeg skal føle mig godt tilpas. Jeg ender derfor ofte i tøj, som jeg sagtens kunne have på til hverdag, mine nyeste indkøb selvfølgelig, men pifter det op med lidt ekstra smykker og lidt farve på læberne, og voilá så er jeg klar til en aften i byen.

Anne Sophie:

Jeg er typen der ikke kan klemme et eneste stykke tøj mere ind i mit skab, fordi det er forholdsvis proppet. Trods det har jeg aaaaldrig noget tøj, jeg gider have på i skabet, når jeg skal i byen! Det resulterer i, at jeg allerede flere dage før surfer hele Pinterest igennem for at finde inspiration til, hvad jeg skal have på! Når jeg har udset mig noget, hvor jeg tænker: dét er fedt, så farer jeg rundt 1 dag før eller på dagen, hvor jeg skal i byen – uden at kunne finde noget i den stil selfølgelig! (Sommetider er der dog held). Men hvis ikke heldet er med mig, så kalder Mor Lenes skab, og så plejer det ret tit at lykkedes med at finde noget at tage på (længe leve mødre med god stil og samme tøjstørrelse!)

Christiane:

Mine tøjvaner inden en by tur er først og fremmest at gå praktisk til værks – hvad er det for en by tur? Er det med veninderne som danser helt vildt meget, og skal vi stå på et dansegulv hele aftenen? Så vil jeg tage sko på, som jeg kan danse i og vælge et mere råt outfit – evt. med bukser og læderjakke. Er det middag, cocktails og mere sidde-på-en-bar-eller-i-en-sofa bytur (som selvfølgelig også altid kan ende med dans – men ikke som udgangspunkt), tager jeg høje hæle og evt. en stram, kort kjole på. Makeuppen er det vigtigste for mig, når jeg skal ud. Den lægger jeg som regel, inden jeg overhovedet ved, hvad jeg skal have på. For ved jeg at makeuppen er i hus, så ved jeg også, at jeg i princippet kan ende i jeans og hvid t-shirt, og at det hele nok skal gå. Jeg vælger altid et look først – i min bog “How to Look Like a Star” har jeg lavet en guide til hvert et look, som jeg er glad for. Og de virker hver gang 🙂 

Ditte:

Jeg har nogle aaaalt for dyre tøjvaner – især fordi jeg er studerende. Jeg forelsker mig altid i et eller andet fra Ganni, Baum und Pferdgarten eller lignende, så jeg ikke har råd til andet end det enkelte stykke tøj resten af måneden. Derfor står jeg også altid i samme problem hver gang, jeg skal i byen. Som regel suser jeg forbi H&M eller Zara i håbet om, at jeg kan finde en lille lifesaver som ikke vælter hele mit budget yderligere. Men jeg er sjældent så heldig, at jeg finder noget, og derfor har jeg min safety-kjole! “Den lille sorte” kalder jeg den, som er det stykke tøj, jeg ejer, som klæder mig aller bedst! Den sidder lige i skabet, og den passer til alle lejligheder, når jeg kan style den op og ned med smykker, make-up og sko, som jeg lyster. Jeg er dog ligesom Christiane – hvis min make-up og håret spiller, så er tøjet mindre vigtigt (læs: det er stadig vigtigt), men hvis mit hår driller eller min eyeliner ikke samarbejder, så er hele min aften som regel ødelagt, haha!

Julie:

Som person er jeg virkelig et pragteksemplar på at være vægelsindet, hvilket selvfølgelig også kommer til udtryk hver evig eneste gang, jeg har en anledning til at klæde mig pænt på. Jeg ELSKER at have smukke kjoler og stilletter på, men jeg kan ikke komme i tanke om én eneste gang, hvor jeg ikke har endt med at være på randen til et nervøst sammenbrud… Ok – overdrivelse fremmer forståelsen.. Men jeg har utroligt svært ved at beslutte mig for HVILKEN kjole og HVILKE stilletter, jeg skal have på, inden jeg skal ud af døren. Mit værelse ender derfor altid med at ligne et bombet lokum, fordi jeg når at hive alting ud af mit klædeskab for at prøve det hele mindst to gange, inden jeg kan tage en beslutning. Jeg bander mig selv langt væk i disse situationer, for hvorfor kan jeg ikke bare i det mindste tænke over, hvad jeg vil have på i lidt bedre tid? Alligevel er det jo ikke helt til at vide, hvilket outfit, der føles ”on point” før man skal ud…vel??? Til gengæld finder jeg dog også en glæde i at have så mange forskellige valgmuligheder! Selv om jeg har svært ved at tage en endelig beslutning, har jeg kjoler til enhver lejlighed – og hvis jeg ikke lige synes, at nogle af mine egne kjoler er ”the one”  er jeg velsignet med en lillesøster, som bruger samme tøjstørrelse som mig og som har næsten lige så mange kjoler, som jeg har – medmindre jeg bare ender med at hoppe i et par jeans og kaste en top over hovedet selvfølgelig. Hmm… So many possibilities!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide