Sådan blev Carrie Bradshaw & skoikonet Manolo Blahnik soulmates

Her på redaktionen elsker vi Sex and the City, og vi indrømmer gerne at Carrie Bradshaw har en hel speciel plads i vores hjerter. Selvom serien er slut efter hele 6 sæsoner og 94 afsnit, så er det intet problem for os at gense den fantastiske serie.

Carrie loooves shoes! But who doesn’t? – Især skoikonet Manolo Blahnik har en stor plads i hendes hjerte, men hvordan fandt Carrie og Manolo egentlig hinanden?

Derfor blev Manolo Blahnik en stor del af Sex and the City

Den spanske skodesigner Manolo Blahnik har over 40 års erfaring med at designe sko. Det store gennembrud for Manolo skete da Sarah Jessica Parker introducerede ham for filmproducenten HBO, som står bag Sex and the City. Efter det kom Manolo Blahnik på verdenskortet og blev hurtigt et skoikon, da mange kvinder ikke længere kunne stå for hans smukke stiletter.
I dag er Manolo Blahknik en af de største og mest anerkendte skoikoner i modebranchen, hvor kvinder verden over, vil stå i kø for, at eje hans ikoniske sko, såsom: Mary Janes i patent-leather og Hangisi satin pump i cobral blå.

Ville Manolo have haft samme succes, hvis ikke han var blevet en del af Sex and the City? Det er ikke sikkert, men vi ved hvert fald, at vi synes hans stilletter er to die for! 

Moments we all remember…

Selvom mange af os sagtens kan huske et utal af scener med de smukke sko, så vil vi lige opfriske jeres hukommelse en smule med disse tre:

1. Will you marry me?
FINALLY! Mr. Big går på knæ, og frier til Carrie med et af de smukkeste Manolo designs, nemlig Hangisi Satin Pump i koboltblå i stedet for en forlovelsesring.

2. Møde hos Vogue
Carrie er til møde med hendes chefredaktør, og de ender i det hemmelige Vogue Modeskab, hvor Carrie falder over de ikoniske Mary Janes, som hun var sikker på var en legende!

3. A Woman’s right to Shoes 
Carrie er til fest hos sin veninde, og bliver bedt om at tage sine sko af, da hun ankommer til festen.  Da festen er slut, kan Carrie desværre ikke finde sine elskede Manolo Blahnik, hvilket veninden tydeligvis ikke ser som et så stort problem som Carrie gør.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og