Den perfekte gave til dig selv eller en du holder af

Der findes ikke noget bedre end at give sig selv eller en man holder af en gave. En gave som er nøje udvalgt og valgt med kærlighed, hvilket er præcis hvad man gør, når man køber de fine smykker hos RABINOVICH. 

Hvem er RABINOVICH?

RABINOVICH er et dansk smykkemærke, der har designet smykker til guldsmedbranchen i mere end 25 år. Bag smykkefirmaet er ægteparret, Mario Rabinovich og Jette Poulsen. Deres passion er at fange drømmene, gribe tankerne og skabe dem om til smukke og feminine designs, hvilket man må sige er lykkedes rigtig godt for det dygtige smykkefirma.
En smuk kombination af sten og perler

RABINOVICH’s første kollektioner blev udviklet med inspiration fra bl.a. udlandsrejser. Stilen var anderledes på den gode måde – og er det stadig her mere end 25 år senere. Det som især kendetegner smykkerne, er kombinationen af sten og perler samt forskellige overflader. Smykkerne er altid produceret i en høj kvalitet og i et unikt og kompromisløst design, hvilket er noget vi her hos ChriChri sætter stor pris på. Herudover er mange af smykkerne noget, som vi faktisk har råd til, hvilket også er vigtigt for os. Priserne hos RABINOVICH starter nemlig ved 225 kr. så du har altså mulighed for, at give en rigtig god gave til en pris, hvor du ikke behøver at leve af havregrød resten af måneden – win, win!
Nogle af de smykker, som vi især er faldet pladask for er den fine sølvserie, som I kan se nedenfor. Smykkerne findes med forskelligfarvede sten, så man kan udvælge præcis den farve, der passer til en selv eller til en, som man holder af. Øreringene er især et kæmpe hit heroppe, og vi har alle hver vores favoritfarve. 

Den nye kollektion – vores personlige favorit!

Heldigvis kan RABINOVICH stadig levere smykker i særklasse, og de kan nu præsentere deres nyeste skud på stammen, nemlig deres helt nye guld kollektion – RABINOVICH Gold Collection; en idé der har været på tegnebrættet i nogen tid, men nu er den længeventede kollektionen her endelig.
RABINOVICH Gold Collection er udformet i 14 kt. guld og er udpræget kendetegnet ved den typiske RABINOVICH-stil – afslappet luksus, i den klassiske stil med et sofistikeret udtryk. Selve kollektionen består af de smukkeste halskæder, elegante ringe og ikke at forglemme de fineste øreringe, som passer til alle lejligheder. Om kollektionen siger designeren Jette Poulsen ”At designe smykker er som at skabe en følelse eller en drøm; – en drøm der er opnåelig” – og vi må give Jette ret, for vi drømmer helt sikkert om at eje et af de smukke smykker fra RABINOVICH.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være