[single_post_category_name]

Redaktionens klædeskab: Shop Julies look

Her på redaktionen er vi endnu ikke hoppet i vores lækre, nye efterårsstriks – men nyder i stedet sensommeren i bare ben og ballerinaer – og en af dem, som gør det rigtig godt, er vores superfine skribent Julie.

LÆS OGSÅ: GIRL GANG: Shop de lækre items på Nelly.com

Julies stil er enkel og klassisk, men ALTID kombineret med lækre, feminine accessories, som gør hende SÅ city chic! Hendes sorte jakke går til alt og er perfekt som overgangsjakke samtidig med, at den giver outfittet kant!  

LÆS OGSÅ: Redaktionens klædeskab: Shop Sabrinas look

Er du også vild med Julies look? Så kan du stjæle stilen med vores udvalgte items i galleriet ovenfor!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide