iPhone Covers bliver revet væk: Disse farver er stadig på lager

Items

iPhone Covers fra Andcopenhagen.dk, 129 kr.

SE ALLE FARVER HER

For kort tid siden lancerede Andcopenhagen.dk tre iPhone covers på webshoppen. Efter ét døgn var alle tre covers revet væk, og der gik ikke længe før hele tolv nye cover-styles var i støbeskeen.

Igår lancerede vi vores tolv nye iPhone cover styles – til vores tre eksisterende. Og I kan tro at det gik hurtigt for sig, efter vores nyhedsbrevsmedlemmer fik førsteret, til at shoppe løs af de nye smukke covers. Der gik ikke længe før flere styles meldte udsolgt og de fleste covers til iPhone 6 Plus, 7 og 7 Plus, er også allerede væk.

LÆS OGSÅ: Status på webshoppen: Andcopenhagen.dk har fået en flyvende start

Dog er der stadig håb for dem som har kigget langt efter de smukke iPhone covers. Vi har her fundet nogle af dem frem, som vi stadig har lidt tilbage af – men skynd dig, måske er de væk inden dagen er omme!

Til alle dem som ikke nåede at købe deres yndlngscover
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få besked så snart vi har restock af alle farver og størrelser! Du kan også følge os på Instagram og Facebook, hvor vi vil tease fremtidige restock-datoer, så du kan være klar til at klikke dit cover hjem, så snart vi får det tilbage. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide