[single_post_category_name]

Status på webshoppen: Andcopenhagen.dk har fået en flyvende start

D. 15. august 2016 åbnede ChriChri’s nye webshop, Andcopenhagen.dk, som primært forhandler varer af eget mærke, &Copenhagen. Vi har fokus på at tilføje “that little extra something” til din hverdag, i form af accessories – både til din garderobe og bolig.

Her på redaktionen bruger vores shop-ansvarlige deres efterårsferie på at gøre shop-status for Andcopenhagen.dk. I feriedagene er der altid lidt mere ro på kontoret, og derfor er det nu vi bruger tiden på, at få samlet alle de løse ender, få ryddet op og få dannet et overblik. Og vi havde jo på fornemmelsen, at vores kunder var glade (vi læser alle jeres søde kommentarer på Trustpilot, Instagram og Facebook hver dag), men det giver alligevel lidt kriller i maven, når vi får dannet det forkromede facit. I er lige så glade, som vi er. Og kærlighed fungerer bare bedst, når den er gengældt! 

LÆS OGSÅ: Bag om ChriChri’s nye hjertebarn: &Copenhagen

Men det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke begår fejl og kunne blive bedre på nogle punkter. Vi er stadig i gang med at lære jer at kende, og ja vi er kommet til at bestille varer hjem, som næsten kun vi synes var en god idé, og ja vi har fyldt en container med varer i helt forkerte størrelser osv. Det undgår vi nok ikke – men det gode er, at vi hver dag bliver bedre og bedre til at spore os ind på, hvem I er og hvad I gerne vil have, og det skal være med til at gøre vores webshop og koncept endnu stærkere og bedre.

Her er nogle eksempler på det, som I har været rigtig glade for indtil videre – og som sælger rigtig hurtigt for tiden. Måske er du enig? Vi vil i hvert fald godt skrive under på, at vi følger flokken og erklærer os for enige i kærligheden til disse lækre accessories 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide