Årets lækreste, skandinaviske, designerure!

Selvom pengepungen og uret hvisker “julegaver”, så er juleshopping altså bare lidt bedre, hvis man også kan forkæle sig selv samtidigt – hihi 😉 Det kan nemlig være åh så nemt at finde noget til sig selv, men er vi de eneste, der synes, at det kan være SÅ svært at finde en gave til de kære mænd også??? Så er det godt, at vi på ChriChri redaktionen har fundet frem til, at du kan gøre begge dele samtidigt!

Det danske brand “Chris Copenhagen” lancerer nemlig unikke og tidsløse designerure til både mænd og kvinder – så du kan forkæle både dit eget og mandens håndled på én gang! De minimalistiske ure er faldet LIGE i vores smag, og vi kan faktisk ikke bestemme os for, om vi bedst kan lide herre- eller dameversionen. De er nemlig fremstillet i størrelser, så du som kvinde sagtens kan bære et herreur og omvendt – smart og praktisk! Så kan du måske nøjes med at købe ét til gave og så bare låne det once in a while. Det er da helt sikkert en god undskyldning, som du kan slippe afsted med i overtalelsesprocessen 😉

Det unikke og ret specielle ved dette brand er, at samtlige ure er limited editions, og der er altså bare noget tiltalende ved ikke at rende rundt med det samme, som alle andre gør! Alle modeller laves kun i 1610 stk., og nye kollektioner lanceres altid d. 16/10, for som du nok kan regne ud, så er der noget specielt ved disse tal – det er nemlig grundlæggerens fødselsdag. Dét er altså ret gennemtænkt, skulle vi mene!

Moden skifter hurtigere og oftere, end vi når at trække vejret, og derfor er vi på ChriChri-redaktionen altid på udkig efter noget tidsløst design, som kan anvendes på alle tidspunkter af året og holde hele livet, uden det går af mode. Chris Copenhagens dameure er 36 mm i bredden, mens herreurene er lidt større, nemlig 40 mm i bredden, og så kan der faktisk købes ny rem til urerne, uden du behøver at investere i et helt nyt. På den måde er du sikker på, at uret altid matcher dit outfit hver dag. Vi er solgt! 🙂

Vi ELSKER skandinavisk design, og når det er 100 % dansk, er det endnu bedre! Der er altså bare noget helt charmerende over det danske og tidsløse design, hvor kvalitet er i højsædet. Chris Copenhagens ure er designet med safirglas, hvilket er den stærkeste glastype i branchen, og når vi indimellem godt kan være lidt hårde ved vores egendele, så er kvalitet for pengene et must. Er du også ligeså vild med dansk design?

 

Se mere på Chris Copenhagens hjemmeside: www.chriscopenhagen.com eller følg dem på Instagram: @chriscopenhagenwatches og bliv inspireret!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide