8 modetips som får dig til at se højere ud

For petite piger kan højde ofte komme til at virke som en forhindring for mange af tidens trends. Men der findes faktisk nogle snedige tricks som kan snyde dig til lidt ekstra højde – kun med brug af mode! Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kan komme til at se højere ud – med det du allerede har hængende i garderoben. Læs med!

LÆS OGSÅ: SALE: Disse items skal du købe på udsalg

1. Bukser med vidde


Bukser med en ekstra vidde forneden skaber en illusion om længere ben – især hvis kanten rammer dine sko (hæle, selvfølgelig!). Tricket her er at sikre sig at buksekanten følger taljen – den må ikke være lavere. For optimal højde-illusion skal du matche bukserne, med en top der går lige til taljen, eller en bluse der er stoppet ned i bukserne.

2. Se ikke ned på maxi-nederdele!


Det er en myte, at små kvinder skal holde sig væk fra maxi-nederdele. Faktisk kan den rigtige maxi-nederdel få dig til at se højere ud! Gå efter et lidt tykkere materiale, hvor man ikke kan ane dine ben bagved. Det vil skabe en lang vertikal linje. (Vælg ikke nederdele med alt for mange lag). Match med en kort top/mavebluse. Sørg for, at nederdelen er så lang som overhovedet muligt – uden du falder i den! Og tilføj et par høje sko eller wedges til looket. 

3. Hold dit outfit i samme farve


At bruge farve til at skabe en illusion om højde, er en utrolig effektiv strategi! Det skaber nemlig en lang vertikal linje. Et gennemført sort look er selvfølgelig det nemmeste, men du kan også sagtens vælge et look i en mere sprudlende farve. Tricket er at holde silhuetten stram og skræddersyet – ikke for mange detaljer.

4. Højtaljede underdele er et plus!


Højtaljede underdele kan tricke øjet til at tro, at du er højere end du egentlig er, da det forlænger din underkrop. Om du vælger en højtaljet nederdel, shorts eller jeans, så skal du huske at sikre dig, at buksekanten er synlig – evt. ved at stoppe blusen inden for buksen. 

LÆS OGSÅ: De største forårstendenser: Sådan får du looket

5. Spidse, flade sko


Men hov! Flade sko til lave piger? Ja, vi ved jo godt, at høje hæle er den mest optimale løsning. Men det er de færreste der kan holde til at gå med hæle, hver eneste dag. Men sørg for at dine flade sko er spidse, da det vil få dine ben til at syne længere.

6. Vertikale striber


Det er verdens ældste trick – af en årsag! Vertikale striber skaber nemlig lange linjer, som får dig til at se højere ud. Som en ekstra bonus, så er striber faktisk et af forårets helt store trends! 

7. Bluser med V-udskæring


Bluser og toppe med en V-udskæring giver illusionen om en længere, slankere torso. Et godt tip til når du skal shoppe til den nye forårsgarderobe!

8. Et smalt bælte


Når det kommer til bælter, så bør lave piger altid gå efter den smalle variant. Det vil definere din talje på en meget flatterende måde – uden at skære dig i to halvdele, som et bredt bælte kan gøre. Det får dig nemlig til at se kortere ud. 

Kilde: Stylecaster.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være