De 10 største trends denne vinter

Moden skifter hurtigere, end man når at få set sig om. Er du stadig lidt i tvivl om, hvad du skal gå efter denne vinter? Så se med her, hvor vi har samlet sæsonens største og mest markante trends.

LÆS OGSÅ: Se videoen der samler årets mest virale øjeblikke!

Kreativ elektricitet er nøgleordet for denne vintersæson. På catwalks verden over bliver der i høj grad skubbet til grænserne, og til vores opfattelse af, hvad der er muligt. Men alle er dog enige om, at det nu er tid til at gøre moden til din egen! Mix og match, hvis du har lyst! Hvis du altid har haft lyst til at gøre dit look mere dramatisk, så er denne sæson som skabt til dig. Vær ikke bange for at træde ud fra normen – individualisme er i høj grad en af de største trends!

LÆS OGSÅ: De 10 største vintertendser: Sådan får du looket

Se med herunder, hvor vi har samlet de 10 største trends denne vinter.

1. Eklektiske striber

Hvem elsker ikke striber? Denne sæson har designerne leget med multifarvede striber, striber i forskellige størrelsesforhold og striber i forskellige teksturer. Hop med på bølgen! Her er der fri leg!

2. Minimalisme på et udvidet niveau

Tænk hverdagstøj – taget til det næste niveau. Her er der tilføjet lækre detaljer såsom skarpe snit og specielle materialer. Jo mere du binder, wrapper, sætter fast, skubber ind – jo bedre. Hverdagstøjet skal tilføjes den der lille ekstra detalje, som løfter looket til næste niveau.

3. Hello Kitty

Godt nyt til alle kattedamer derude! En af de største trends denne sæson er nemlig katte! Tænk alt fra katteprint til de lidt større katte – leopard! Det kunne også være i form af et accessory – som et kattesmykke.

4. De utæmmede 80’ere

80’erne er tilbage! Her skal du tænke i spidse stiletter, satin, drapering, guldsmykker, fiskenetstrømper og asymmetriske snit. Læder, blonde og latex – tilført glimmer og shine. Alt er tilladt! Hvis det virker lidt for voldsomt for dig, så kan du let tilføje trenden din egen garderobe med noget mindre iøjenfaldende, fx tøj med meget markante/skarpe skuldre.

5. Velvet Queen

Fløjl er for alvor kommet tilbage i modebilledet, og ses nu ikke kun i mørke goth-agtige outfits. Du kan sagtens bruge materialet i et friskt hverdagslook – både som bukser, kjoler og på dine støvler. Men fløjl er også helt perfekt som et elegant pift til en aften i byen.

6. Haute Couture Atletik

Denne trend er sport deluxe – i en opgraderet udgave. Her finder du eventyrlyst, fart på højeste niveau og atletik på alle terræner. Trenden udstråler råhed og styrke – en pige som lever sit liv med fuld fart på – lige fra at køre på motorcykel, off-piste ski til paragliding. Det kunne fx være ankelstøvler med platform og terrænbund, eller en skijakke med et twist. Skal bæres med attitude!

7. Helt bundet op

Korsettet er virkelig fremme i modebilledet lige nu – og ikke bare under tøjet! Den nemmeste måde at indføre trenden i din egen garderobe, er ved at bære den over en kjole – som på billedet herover. Men du kan bære det fine korset på præcis den måde, som du ønsker. 

8. Excentrisk bedstemor

Okay, måske ikke verdens mest flatterende titel, men forestil dig, at du plyndrer din excentriske gamle tante Odas klædeskab – for alle hendes gemte skatte: eksotiske print, farver, store smykker og tørklæder. Det vigtige er at have modet til at bære det og mikse det uventede på kryds og tværs. Tænk møbelmaterialer, hovedtørklæder, nørd-briller og sokker i sandalerne!

9. Dressy Goth

Mørket indtog mange catwalks, da vintermoden skulle vises frem. Men det var på en meget mere dramatisk og teatralsk måde, end man normalt ville forbinde goth med. Tænk mørke, romantiske, victorianske klæder – tilsat moderne elementer såsom en denimjakke eller en nederdel i tweed.

10. Flæser

Hvis der kun er én minitrend, som du vil tage til dig denne sæson: Så er dette en sikker vinder! Flæser ses nemlig overalt i modebilledet lige nu. Det er også en lidt “blidere” og nemmere måde at få denne vinters trend ind i den garderobe – frem for de andre lidt mere dramatiske trends. De elegante flæser kan nemlig tilføjes alt – lige fra en fin detalje på blusen til en lille flæse på skoen. Kun fantasien sætter grænser.

Kilder: Whowhatwear.com & Harpers Bazaar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og