[single_post_category_name]

De 10 største vintertendser: Sådan får du looket

Da vintermoden blev vist frem på catwalken, var der skruet helt op for dramatikken! Hvis du elsker at lege med et teatralsk look – så er denne sæson lige for dig. Men du kan også nemt indføre tendenserne i din egen garderobe – tilpasset din egen stil. Vi har fundet sæsonens 10 største trends og guider dig her til looket!

LÆS OGSÅ: Redaktionens 10 julerøde favoritter til under 700 kroner

Det er sjældent nemt at overføre catwalkens outfits til din egen hverdagsgarderobe. Men du kan sagtens lade dig inspirere af sæsonens lækre tendenser – uden at gå all in på det excentriske og teatralske look, som hitter i modebilledet netop nu.

Vi har fundet vinterens største tendenser, som du kan læse om her.

Fra yndige flæser til katteprint – vi viser dig, hvordan du får tidens største trends i din egen garderobe. Se hvordan i shoppinggalleriet. 

LÆS OGSÅ: 11 smukke & uundværlige skjorter til decembers festligheder 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide