[single_post_category_name]

Sådan dresser du din hverdagskjole op til fest

Kan du nikke genkendende til aldrig, at have noget at tage på, på trods af at dit klædeskab er så fyldt, at det næsten ikke kan lukkes? Det kan vi i hvert fald. Men nu giver vi dig tips og tricks til, hvordan du kan dresse den kedeligste hverdagskjole op til fest.

Smykker og ure
Her på redaktionen ELSKER vi smykker og ure samt det udtryk, det kan være med til at give outfittet. Du kan eksempelvis gøre dit outfit elegant og feminint med et smukt ur eller et armbånd og nogle elegante øreringe. På den måde giver du den kedelige sorte kjole et ekstra pift.

Ure fra Dyrberg Kern, fra 1.799 kr.


Høje hæle
Findes der en bedre måde, at dresse et look op på, end at hoppe i et par stilletter? Det tror vi næppe! Så hop i dine flotte party stiletter og bliv klar aftenens fest.

Stiletter fra Zara, 459 kr.

Læbestift
Et par farverige læber er altid en god ide. Find din yndlings farve frem, og giv dig selv lidt ekstra kulør med et par smukke læber.
TIP: Husk at farven skal passe til dit outfit.

Læbestift fra Clarins, 210 kr. 


Skift hverdagsfrisuren
Vær lidt kreativ med din frisure! Du kan eksempelvis opnå et super charmerende og elegant look ved at sætte dit hår stramt tilbage i en smuk knold. Et andet alternativ er det mere vilde og ”sjuskede” look, som også gør det supergodt til fest.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide