Her er forårets største trends!

Vi kan desværre ikke se ud i fremtiden, men takket være modeugen, hvor kollektionerne for forår og sommer 2017 blev vist frem, kan vi dog give dig et ret præcist billede af, hvilke trends der vil komme til at hitte dette forår. Se med!

LÆS OGSÅ: De 10 største vintertendser: Sådan får du looket

Forbered dig på mere markante prints, flere flæser og et seriøst garderobeskift! Mens minimalismen regerede i 2016, så kommer det nye år bestemt til at bringe nogle store ændringer med sig. Se med, når vi giver dig en gennemgang af, hvad du bør gå efter i det nye år.

1. Det romantiske look

Flæser, voluminøse ærmer og et kig mod den victorianske periode, gjorde kjolerne på catwalken under sidste modeuge utroligt romantiske – og en anelse mere dramatiske end dine normale hverdagskjoler.

2. Farverigt print

Forårets blomster er klare, sprudlende og på ferie! Den tropiske feriestemning fornemmes tydeligt på de blomstrede prints, som man kunne se på catwalken. Trenden tager dig i et tidligt sommerhumør!

3. Casual friday everyday

Modens fascination af sportstøj kommer virkelig til udtryk i næste sæson! De elskede sweatpants har fået en opdatering, og ah… det er virkelig en trend, vi har tænkt os at tage til os!

4. Showing off

Til foråret vil overeksponering være den helt store trend, takket være mavebluser og toppe med kig til maven. Trenden kan også bæres ved hjælp af en gennemsigtig bluse, med en diskret BH under. 

LÆS OGSÅ: Suit up: 7 smukke sæt til december festerne

5. Modige striber

De klassiske striber vender stærkt tilbage i den nye sæson. Men de har fået en opdatering i form af strik, gennemsigtige materialer og assymetriske snit. Hvis du er til det mere traditionelle look, så bør du helt klart kigge efter et suit i de fine striber.

6. Den uventede detalje

Regler er til for at blive brudt. Så hvorfor absolut bære bh-toppen under blusen? Eller skjorten presset ned i bukserne? Designerne vil have dig til at tænke ud af boksen og skubbe til “reglerne”. Tænk lag-på-lag på en uventet måde!

7. 80’er glam

Store ærmer, glimmer, glam og lårkorte kjoler. 80’erne fortsætter ind i den nye sæson og er helt klar til at pumpe farve, fest og volume ind i dit klædeskab!

8. Pretty in pink

Pink var virkelig en favorit hos designerne da forårsmoden skulle vises frem. Farven kom i alle nuancer – lige fra den helt lyse til den kraftige og farvestrålende. 

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være