Den store guide til de bedste danske online modebutikker

Den kolde sæson som er over os lige nu er ideel til netshopping! Du behøver ikke trave de overophedede shoppingcentre tynde, med 10 bæreposer i hver hånd, for at få fingre i tidens trends. Vi har samlet de bedste danske online modebutikker, så du kan sidde i ro og mag derhjemme og shoppe løs! 

LÆS OGSÅ: Redaktionens 14 favoritter i navy

Notabene

Enhver shoeaholics paradis! Her finder du et stort udvalg af de lækreste sko, støvler og stiletter i den bedste håndlavede italienske kvalitet. Du finder også chikke styles fra den anerkendte designer Alexander Wang. Se mere her

Byflou

Her finder du et bredt udvalg af lækkert designertøj og fint interiør til boligen. Hos Byflou finder du mange af de største danske mærker som Baum und Pferdgarten, By Malene Birger og Designers Remix. Se mere her

Youheshe

Leder du efter det bedste high-end fashion, så søg ikke længere, for netbutikken youheshe har samlet det bedste af det bedste fra tidens største designere, både danske og internationale. Her finder du mærker som Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim og IRO. Se mere her

Nuécph

Hos Nuécph finder du tøj, sko og accessories fra de største danske og internationale modehuse, som Saks Potts, Lovechild 1979 og Lanvin. Kig også efter butikkens eget mærke, Nué Notes, som blandt andet byder på fine cardigans, buksedragter og blomstrede kjoler. Se mere her

Sirup

Hos butik Sirup finder du håndplukkede styles fra de bedste danske brands, og til priser, hvor alle kan være med. Shop løs blandt butikkens mærker som blandt andet tæller Custommade, Mads Nørgaard, Lollys Laundry og Stine Goya. Se mere her

LÆS OGSÅ: Shop forårstendensen: Victoriansk romantik

Stylepaste

Hvad end du er på udkig efter lækkert design til garderoben eller hjemmet, så finder du det hos Stylepaste. Her kan du shoppe lækkert design fra mærker som Acne Studios, Rodebjer og Carven. Du kan desuden finde eksklusive skønhedsprodukter fra franske Mad et len og Marvis. Se mere her

Stig P

Hos netbutikken StigP har man fokus på god kvalitet og tidens trends, og der bliver udvalgt fine styles fra både high-end brands og mere budgetvenlige mærker, såsom Kokoon, Won Hundred og Stig P’s egne lækre kollektioner. Her er der noget for enhver smag! Se mere her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og