Min Modeuge: Emilie Lilja

Copenhagen Fashion Week skydes i gang i næste uge, og fashionistaer, kendte og folk fra modebranchen vil myldre frem i de københavnske gader for at få et sneakpeak på den kommende efterårs- og vintersæson 2017, til de forskellige shows. Vi har spurgt en række danske kvinder om, hvordan deres modeuge ser ud. Denne gang kan du få et indblik i, hvad model, blogger og DJ Emilie Lilja glæder sig mest til at opleve, og hvilke musthaves hun har med i tasken.

LÆS OGSÅ: Min Modeuge: Szhirley

Q

Hvilket show glæder du dig mest til at opleve under den kommende modeuge?

A

Martin Asbjørn! Jeg har set et lille sneak peak af hans kollektion og jeg er ved at dåne! Den er simpelthen så pæn!

Q

Hvilke musthaves har du altid med i tasken under modeugen?

A

Mario Badescu Facial Spray (travel size) – De har lige fået dem hos min beauty pusher Beautyhero.dk, så jeg har købt et stash – de er også altid geniale når man skal flyve.

Q

Hvad skal du have på under den kommende modeuge?

A

Jeg har forberedt mig denne gang, hvilket virkelig ikke ligner mig – men jeg gider ikke have tøjkrise og jeg gider ikke have noget fancy på som jeg ikke normalt går eller vil gå med. Derfor tyer jeg til mine danske favoritbrands Ganni, HAN KJØBENHAVN og Hofmann Copenhagen. Det inkluderer blandt andet et tracksuit som jeg har luret på længe.

Q

Hvilket show har du været allermest begejstret for, af alle dem du har oplevet?

A

Jeg synes at HAN KJØBENHAVNS show sidste modeuge var ret sejt! Både det visuelle men også musikken, der vist var samplet fra en gammel kinesisk tegnefilmsserie eller sådan noget Der var kung fu og kickspark, og det klædte kollektionen virkelig godt.

Q

Hvad er dit bedste minde fra den danske modeuge?

A

Bedste minde der lige popper op må være sidste år, da jeg spillede til Euroman-festen under modeugen – jeg elsker at være en del af de fester, hvor folk først er helt stive i betrækket og så et par timer efter bare slår sig løs på floor! 

LÆS OGSÅ: Danske smykkedesignere du skal holde øje med i 2017

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og