Min Modeuge: Szhirley

Copenhagen Fashion Week skydes i gang i næste uge, og fashionistaer, kendte og folk fra modebranchen vil myldre frem i de københavnske gader for at få et sneakpeak på den kommende efterårs- og vintersæson 2017, til de forskellige shows. Vi har spurgt en række danske kvinder om, hvordan deres modeuge ser ud. Denne gang kan du få et indblik i, hvad sangerinden Szhirley glæder sig mest til at opleve, og hvilke musthaves hun har med i tasken.

LÆS OGSÅ: Fortællinger fra min karriere: Szhirley 

Q

Hvilket show glæder du dig mest til at opleve under den kommende modeuge?

A

 Jeg glæder mig selvfølgelig til alle shows, men specielt til Munthe. Jeg har allerede fået lov at smugkigge på den kommende kollektion, og jeg kan kun sige: “I´m in looooove”.

Q

Hvilke musthaves har du altid med i tasken under modeugen?

A

Jeg har altid lidt makeup til lige at lave en opfrisker, når det er nødvendigt, og så selvfølgelig min afhængighed, salmiaklakrids, og masser af det!

Q

 Hvad skal du have på under den kommende modeuge?

A

Jeg har faktisk haft så travlt den sidste tid, at jeg endnu ikke helt er gået i planlægningsmode ift. tøj… Men jeg har et par idéer til et par outfits, så mon ikke det ordner sig.

Q

Hvilket show har du været allermest begejstret for, af alle dem du har oplevet?

Igennem de sidste mange, mange år, hvor jeg har set utallige shows, har jeg altid godt kunne lide, når tøjet er pakket ind i det rigtige musik, omgivelser osv. Når det bliver en helhed, så er jeg solgt. Sidst jeg husker at få den fornemmelse, var til T.A.C. Tatiana  Andersen Camre, da hendes kollektion af florlette kjoler blev fremvist af balletdansere i Thorvaldsens Museums lukkede gård. Der blev jeg faktisk rørt.

Q

Hvad er dit bedste minde fra den danske modeuge?

Jeg følges altid med min veninde Saszeline og vores ven Kenneth til de forskellige shows. Vi har vores egen fest hver eneste gang, og bruger masser af tid på bare at få snakket og også spist en masse lækker mad, så mine bedste minder om modeugerne omhandler mest vores gakkede samvær. 

LÆS OGSÅ: Lovestories: Szhirley

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og