[single_post_category_name]

Min Modeuge: Trine Kjær

Copenhagen Fashion Week skydes i gang i denne uge, og fashionistaer, kendte og folk fra modebranchen vil myldre frem i de københavnske gader for at få et sneakpeak på den kommende efterårs- og vintersæson 2017, til de forskellige shows. Vi har spurgt en række danske kvinder om, hvordan deres modeuge ser ud. Denne gang kan du få et indblik i, hvad blogger Trine Kjær glæder sig mest til at opleve, og hvilke musthaves hun har med i tasken.

LÆS OGSÅ: Min Modeuge: Szhirley

Q

Hvilket show glæder du dig mest til at opleve under den kommende modeuge?

A

Ganni, Baum und Pferdearten og Freya Dalsjø.

Q

Hvilke musthaves har du altid med i tasken under modeugen?

A

Min iPhone og portable charger er strengt nødvendige for at komme igennem en dag. Jeg bruger min iPhone hele tiden til at opdatere min instagram @trineswardrobe og skyde billeder, jeg kan bruge til bloggen. Derudover er en læbepomade et must, et lille lommespejl og tyggegummi.

Q

Hvad skal du have på under den kommende modeuge?

A

Februar modeugen er desværre altid vildt kold. Det er som om, der er en forbandelse over den uge, så at der lige præcis dér, altid falder sne. Kodeordene for min beklædning bliver praktisk, men selvfølgelig flot. Jeg tror det bliver noget lag på lag. Jeg elsker hættetrøjer, så jeg kunne forestille mig, et outfit der bød på en pæn kjole (med uldstrømpebukser under), en hættetrøje udover, og så en lang frakke.

Q

Hvilket show har du været allermest begejstret for, af alle dem du har oplevet?

A

Det vildeste show jeg nogensinde har været til, var da jeg i efteråret var i New York med H&M og se Kenzo x H&M showet – jeg har aldrig prøvet noget lignende. Der var et kæmpe band, 100-vis af dansere og modeller, og så sluttede det hele af med en Ice Cube koncert.

Q

Hvad er dit bedste minde fra den danske modeuge?

A

Jeg har virkelig mange gode minder. Min allerførste modeuge i sommeren 2009 var noget helt specielt. Jeg kom ind fra Århus og kendte absolut ingen mennesker, men endte med at have 3 fantastiske dage, hvor jeg så så mange flotte ting og mødte mange nye bekendtskaber – nogle af dem, er den dag i dag endt som venskaber. Udover det, så står Ganni’s AW16 show – altså for et år siden – ret skarpt i min hukommelse. Det var et aftenshow på en stripbar med grunge, gin tonics og virkelig god stemning.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide