[single_post_category_name]

Shop forårstendensen: Farverigt print

Foråret lurer lige rundt om hjørnet, og her på redaktionen kan vi ikke vente til at gå på opdagelse i den nye sæsons mange skønne trends. En af de største tendenser til foråret er farverigt print. Se med her, hvor vi guider dig til stilen.

LÆS OGSÅ: Her er forårets største trends!

Der var masser af print i alle regnbuens farver, da forår- og sommersæsonen skulle vises frem. Særligt blomster bliver et stort hit i den nye sæson. Forårets blomster er klare, sprudlende og på ferie! Den tropiske feriestemning fornemmes tydeligt på de blomstrede prints, som man kunne se på catwalken. Trenden tager dig i et tidligt sommerhumør!

LÆS OGSÅ: Shop forårstendensen: Victoriansk romantik

Er du også vild med stilen, så se med i galleriet herover, hvor vi guider dig til tendensen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide