[single_post_category_name]

Shop forårstendensen: Victoriansk romantik

Foråret lurer lige rundt om hjørnet, og her på redaktionen kan vi ikke vente til at gå på opdagelse i den nye sæsons mange skønne trends. En af de største tendenser til foråret er victoriansk romantik. Se med her, hvor vi guider dig til stilen.

LÆS OGSÅ: 8 modetips som får dig til at se højere ud

Flæser, voluminøse ærmer og et kig mod den victorianske periode, gjorde tøjet på catwalken under sidste modeuge utroligt romantisk – og en anelse mere dramatisk end din normale hverdagsgarderobe. Vi er vilde med det teatralske look! Er du også vild med stilen, så se med i galleriet herover, hvor vi guider dig til tendensen.

LÆS OGSÅ: Sådan dresser du din hverdagskjole op til fest

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide