Spar 17% på hele Andcopenhagen.dk – kun i dag!

I forbindelse med at vi nu er sprunget ind i et nyt år, giver vores webshop Andcopenhagen.dk dig i dag 17% på hele shoppen!

2016 var et stort år for os på webshop-fronten. Det var i 2016 at vi lukkede og slukkede vores webshop Shop ChriChri, og i stedet åbnede op for Andcopenhagen.dk. Siden åbningen i august måned er det gået rigtig stærkt og Andcopenhagen.dk trives bedre end vi kunne håbe på, efter så kort tid.

LÆS OGSÅ: Status på webshoppen: Andcopenhagen.dk har fået en flyvende start

Da webshoppen stadig er så ny, er vi ikke klar til at vinke farvel til nogle af vores produkter endnu – du vil derfor ikke finde noget typisk januar-udsalg på domænet i år, men du vil i stedet kunne spare 17% på HELE webshoppen kun i dag. 

Alt du skal gøre for at få de 17% er, at indtaste denne kode når du når til checkout:

velkommen17

________________

SHOP HER

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig indtil d. 4/1-17 kl 23:59. Rabatten kan ikke benyttes efter en ordre er lagt og den kan heller ikke benyttes på tidligere ordrer.

 

For at modtage koder som denne, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev lige her – hvor vi hyppigt kører kampagner og flash-sales

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450