Copenhagen Fashion Week AW17: Her er de største tendenser

Københavns modeuge er så småt ved at nå sin afslutning, og de sidste modeller har forladt catwalken. Team ChriChri har i denne uge været rundt i København til forskellige shows, for at få et sneakpeak på efterårs- og vintersæsonen 2017. Vi har samlet de største tendenser her – og tro os, I har noget at glæde jer til!

LÆS OGSÅ: Copenhagen Fashion Week AW17: Streetstyle – Torsdag

Deeeep Red

Hvis der kun skal fremhæves én tendens, så må det være denne! Den dyb, dyb røde nuance kunne ses på catwalks over hele byen – lige fra By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Lala Berlin til Astrid Andersen. 

Et strejf af leopard

Til shows hos både Lala Berlin, Ganni, Won Hundred og Baum und Pferdgarten kunne man se strejf af leopard, både som bæltetaske, tørlæde eller som et chikt print på jakken.

80’erne

80’erne fortsætter! Lak og læder har virkelig fået en revival og fortsætter i den kommende AW-sæson. Vi spottede tendensen hos både Baum und Pferdgarten, Lala Berlin og By Malene Birger.

Tern

Tern kommer virkelig i fokus når vi rammer efteråret. Både de helt små, de store og de farverige. Som et casual look som hos Munthe (helt til højre) eller som en fin detalje på en langt frakke som hos Baum und Pferdgarten. 

Denim

Er du vild med denim, så er der virkelig noget at glæde sig til, for designerne går all in på denim i den kommende efterårs- og vintersæson. Vi så tendensen hos både Baum und Pferdgarten, Won Hundred og Munthe. 

Striber

En anden tendens som fortsætter, er de fine striber, som også bliver et hit til efteråret. Vi så både horisontale og vertikale striber, i smalle og brede udgaver, på modellerne hos Lala Berlin, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Won Hundred.

LÆS OGSÅ: Copenhagen Fashion Week AW17: Streetstyle – Onsdag

Flæser

Flæser er en tendens som er kommet for at blive, og de yndige bølger gav virkelig tøjet på catwalken et fint feminint pift, som der ses herover hos Munthe og Ganni.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være