Guide: De bedste solbriller til din ansigtsform

Solen er endelig begyndt at kigge frem bag skyerne igen, og vi elsker det! Derfor er det også nu, at de uundværlige solbriller skal findes frem. Men som du sikkert ved, så er det bestemt ikke alle modeller, som klæder én. Derfor guider vi dig her, til hvilke solbriller du skal gå efter, så du hurtigere kan komme ud under solen med dine nye smarte solbriller.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du din ansigtsform

1. Hjerteformet ansigt


Hvis du har et hjerteformet ansigt, skal du gå efter solbriller der er runde i formen, da det vil bløde dit ansigt mere op. En solbrilleform der er helt ideel for et hjerteformet ansigt, er de klassiske Aviators, som med sit stel, med det brede stykke øverst, og mindre nederst, minder om denne ansigtsform. 

Aviators fra Ray-ban, 1.295 kr.


2. Rundt ansigt

Har du et rundt ansigt, skal du gå efter en firkantet form, eller solbriller med skarpe kanter. Det vil ramme dit ansigt ind på en rigtig fin måde. Den værste form du kan vælge, er runde solbriller.

Solbriller fra Quay, 449 kr.


3. Firkantet ansigt


Hvis dit ansigt har en firkantet form, bør du bløde det op ved at gå efter runde solbriller. Solbriller med runde former, som Aviator-solbriller, vil også klæde denne ansigtsform. Jo større dit ansigt er, jo større skal stellet være. Den værste solbrilleform du kan vælge, er de firkantede.

Solbriller fra Brooklyn’s Own, 129 kr.


4. Ovalt ansigt

Er du så heldig at have et ovalt ansigt, så gælder det bare om at slå sig løs! De fleste stel klæder nemlig din ansigtsform, lige fra de runde til de firkantede. Det eneste du skal tænke over, er at vælge stel som passer til dine træk. Har du fine træk, så gå efter stel, der ikke er for store. Undgå også for brede solbriller – de må ikke være bredere end dit eget ansigt.

Solbriller fra Kiomi, 129 kr.

LÆS OGSÅ: Bliv forårsklar med disse cool og stilfulde solbriller

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og