[single_post_category_name]

Mette Lindberg: Mine klædeskabsfavoritter

Den smukke og talentfulde danske sangerinde, Mette Lindberg, er kendt for sin cool og farverige stil. Du har sikkert set hende på scenen med sit band, The Asteroids Galaxy Tour, eller som dommer i underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun altid er klædt i de vildeste outrerede men altid stilfulde outfits. Vi har taget en snak med Mette for at høre, hvilke af hendes egne styles i klædeskabet, der er hendes absolutte favoritter. 

LÆS OGSÅ: Fallulah: Det bedste jeg ved…

Det svinger meget, hvad jeg har af favorit-styles. Jeg har gemt det meste, jeg har erhvervet mig, siden jeg var teenager, og det er smart, hvis man fakstisk bruger det igen senere i sit liv… Det kan også blive ret uoverskueligt med tiden!!  Dog har jeg flere gange glædet mig over ting, som jeg har beholdt og fundet frem igen.

Grafisk alien

Jeg købte denne kjole (Leonard Fashion PARiS) da jeg var 14 år, inde i Carmen & Fantasio i Larsbjørnsstræde. Jeg har brugt den til ALT muligt, og selvom jeg ikke har haft den på de sidste 10 år, så har jeg gemt den… Tror jeg snart skal have den på igen.

Jordan & Lola Ramona

Jeg elsker “high tops”, det at de går op over anklen laver en “grounding”, som giver mig en følelse af at stå fast, og samtidig får jeg lyst til at danse. Jeg har altid et par halv-neutrale, som jeg kan have på til alt. Jeg synes den her style er mega flot i old design, og så er de halvt refleks som kun flasher, når lyset rammer på den rigtige måde. Lige så meget som jeg elsker kondisko, så giver det noget elegant til holdningen at forlænge stængerne. Hvis jeg har hæle på, skal det være så behageligt og naturligt som muligt. De her står fast, fordi de har gummisål, det gør dem også mulige at løbe i… og så er de helt vildt flotte 🙂

3-i-1-beklædning

Fra 5preview. Den kan bruges som kjole og snøres ind i taljen… eller åben jakke. Man kan binde de to forreste stykker foran, så bliver det til en trøje med slæb. Jeg elsker, at farverne er kraftige men pastel-ish, og at den multi-funktionel. 

Hater snap back

Den her broderede har jeg haft i måske 5 år, og den er min absolut yndlings! Hater er et asiatisk brand, så den er købt i Bangkok. Jeg har haft den på til utallige koncerter, jeg har spillet rundt omkring i verden. Den er perfekt, til når det regner, solen skinner, eller man har en kedelig hårdag. 

Bolchestribet dun-flyverdragt

Baum und Pferdgartens meget behagelige, og samtidig slanke michelindragt. Min storesøster låner den, hvis jeg er ude at rejse, og det er koldt i DK. Så den bliver virkelig brugt, selvom det  ikke er en helårs-beklædning. Jeg har mange forskellige jakker. Korte, lange, farverige, klassiske i uld, dunjakker og regnjakker. Jeg bryder mig egentligt ikke om at have overflod af materialistiske ting, men lige når det kommer til jakker, så er Danmark meget blandet i temperatur osv. Så det er ok at have mere end én. 

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Stine Bramsen interviewer Nabiha

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide