[single_post_category_name]

Sådan bliver du en fashion trendspotter

Går du med en drøm om, at kunne inspirere andre og dele ud af dine kreative evner og din passion for mode? Selvom der kan være langt fra tanke til handling, så er det faktisk slet ikke så svært og hvis du har mod på det, kan du allerede springe ud i det i dag. Så hvis du sidder med en stylist i maven, så er der ingen grund til, at holde din kreativitet tilbage – just do it! <3

Som fashion influence hos Hvisk har du nemlig mulighed for, at være hovedinspirationen bag deres nye platform. Vær med til at inspirere og formidle de nyeste trends og tendenser til stylister og kunder, og få samtidig muligheden for at udtrykke din personlige stil, ned til mindste detalje.

LÆS OGSÅ: Christiane: Mit job som konceptudvikler

På nuværende tidspunkt består Hvisk-community af 10.000 trendsetters og måske er du den næste!? Men hvem er Hvisk helt præcis og hvordan bliver du trendspotter? Det kan du finde ud af lige nedenfor.

Hvem er Hvisk?
Hvisk er kendt som det danske og innovative smykkebrand, men efter en vildt inspirerende fremgang, består Hvisk i dag af, at være et dansk fashion brand. Fashion brandet bygger på et helt unikt community-koncept, hvor inspiration møder webshop-oplevelsen. Udover at designe og forhandle Hvisks egne smykker, kommer de også til at forhandle fashion brands som Meotine, 2ND Day, Day Birger ét Mikkelsen, Hosbjerg, Birgitte Herskind m.m.

Design din egen personlige profil
Som fashion influencer og stylist hos Hvisk, får du adgang til din helt egen, unikke profil på www.hvisk.com, som en mini-blog! Igennem stylings, collager og meget andet, kan du her være kreativ og udtrykke din personlige stil, blandt andet ved hjælp af Hvisk Create. Med Create får du et designværktøj, hvor du kan skabe smukke og kreative collager. Create byder på flere redigeringsmuligheder og derudover kan du vælge imellem 100.000 fashion produkter, så du kan sammensætte lige netop dine favorit stylings – what’s not to like? For hvert billede/moodboard du laver har du derudover mulighed for, at optjene point, som du kan bruge i Hvisk eksklusive pointshop, som består af de fedeste fashion items. 

Ikke nok med, at du kan benytte dig af Create, kan du som noget helt nyt få fingrene i et “Styling Kit”. Styling kittet består af en samlet pakke, der indeholder de ultimative items, som du kan style med. Det vil sige, med alt fra tøj, sko, smykker, polaroid kamera – you name it – kan du skabe dine stylings ”in real life”. Styling kittet vil hver uge blive udloddet til en aktiv stylist, der i den uge har lavet minimum én styling, så der er absolut god grund til, at være aktiv, så du kan få fingrene i det efterspurgte styling kit.

Hvad får du ud af det?
Ud over at du får en helt unik mulighed for, at dele ud af dine kreative idéer og samtidig interagere med andre kreative trendsættere, får du mulighed for at indsamle point til Hvisks pointshop. Pointshoppen indeholder særlig udvalgte fashion- og beauty produkter, så du kan udvide din garderobe og style med endnu mere fashion!

Sidder du og tænker, dét er mig? Så kan du læse mere om Hvisk-community og blive fashion influencer lige her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide