Dansk design: Núnoos tasker efterspørges i hele Europa

Det danske taskebrand Núnoo oplever lige nu, det som mange iværksættere drømmer om. Stor efterspørgsel og hype omkring deres produkter. Núnoo er et nyt mærke som er drevet af søstrene Pia og Naja. De deler en fælles drøm om at designe og sælge lækre tasker.

LÆS OGSÅ: Bliv forårslækker med solskinsgule items

Núnoo vil designe fede tasker, til en pris som ikke sprænger budgettet. Og de har ramt noget i markedet. I august startede søstrene Pia og Naja med at henvende sig til modebutikker landet over, og skridt for skridt var der flere og flere butikker som tog dem ind.

På 8 måneder er Núnoo landet hos mere end 70 forhandlere landet over, og får henvendelser fra bl.a. London, Oslo og Ukraine. Kommer der nye kunder til, kan taskerne først leveres om 5 – 6 måneder. Kunderne skriver sig op på ventelister landet over.
Hvordan føles det, når ens drøm bliver til virkelighed? “Det er fantastisk, vi er jo en lille virksomhed og der er masser af udfordringer, men vi hopper rundt af glæde hver gang der sker noget godt, og det er det hele værd. Det eneste er at succes forpligter, men vi tror på projektet og er klar til udfordringer, tilsat humor og kærligheden til mode,” udtaler Pia.

Se et udvalg af de fine tasker fra Núnoo herunder:

Alimakka taske fra Núnoo, 1.099 kr.

Taske fra Núnoo, 500 kr.

Taske fra Núnoo, 949 kr.

Taske fra Núnoo, 799 kr.

Taske fra Núnoo, 599 kr.

LÆS OGSÅ: 10 fine og feminine forårskjoler

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide