Dansk design: Sissel Edelbo genbruger sarier fra Indien

Har du også lagt mærke til de fine og farverige kimonoer der er begyndt at dukke op i modebilledet? Så har du helt sikkert allerede stødt på en af Sissel Edelbos fine designs. De helt unikke vintage-sarier har nemlig taget Danmark med storm. Her får du den fine og inspirerende historie bag det smukke tøj.

LÆS OGSÅ: Dansk design: Núnoos tasker efterspørges i hele Europa

Det dansk brand Sissel Edelbo har eksisteret siden 2004. Det er Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen der står bag, og Sissel Edelbo er derfor et resultat af de to kvinders mellemnavne. Sissel Edelbos vision er at producere unikke styles lavet af smukke vintage-sarier, og tilføre nyt liv til et traditionelt stykke stof, gennem moderne snit og silhuetter. Ved at genbruge de antikke saristoffer, vælger man dermed også en produktionsform der er bedre for miljøet. 

Jeanne og Christina rejser selv til Indien og håndplukker sarierne til kollektionerne. Der lægges en stor indsats i at vælge de smukkeste mønstre, farver og kvaliteter. Hver eneste kimono, kjole eller skjorte fra Sissel Edelbo fortæller således historien om den indiske kultur.

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: Cool Shades

Se et udvalg af de smukke styles fra Sissel Edelbo herunder:

Kimono fra Sissel Edelbo, 799 kr.

Kimono fra Sissel Edelbo, 949 kr.

Bluse fra Sissel Edelbo, 799 kr.

Jakke fra Sissel Edelbo, 899 kr.

Nederdel fra Sissel Edelbo, 549 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være