Redaktionens mønstrede favoritter

Det er svært ikke at lade sig forelske i de mange smukke og mønstrede styles rundt omkring i butikkerne. Til et par fede jeans eller en plain t-shirt, gør de mønstrede items sig rigtig godt og derudover oser de er sol og sommer – dét kan vi godt lide!

Her på redaktionen har vi været på jagt og fundet vores mønstrede favoritter på meandmet.dk, som vi har samlet nedenfor. Ikke nok med det, så har DU også mulighed for at få 40% på dit køb. Så hop ind på meandmet.dk og shop løs blandt de fineste styles, assessories og sko – i dag er nemlig sidste dag du har denne mega sprøde mulighed.

Brug rabatkode: Chrichri40

*Tilbuddet gælder ikke Zadig & Voltaire, Lala Berlin, Jerome Dreyfuss, Toga Pulla, nyheder og i forvejen nedsatte varer.


Skjorte fra Paul & Joe Sister, 1300 kr.


Bukser fra Storm & Marie, 800 kr.


Nederdel fra Ganni, 799 kr.


Skjorte fra Designers Remix, 1100 kr.


Bomber jakke fra Storm & Marie, 1300 kr.

 

 

 

 

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt